Το post της Σταυρούλας Χρυσαειδή για το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Τριβυζά

Η αθλήτρια θα συμμετάσχει στο Survivor All Star

Δείτε βίντεο για το διαζύγιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά από την εκπομπή Πρωινό μας

Ήταν μαζί 5,5 χρόνια, ωστόσο έμειναν παντρεμένοι μόλις τρεις μήνες. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι ο Παναγιώτης Τριβυζάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Γνωστό ζευγάρι της showbiz χώρισε τρεις μήνες μετά τον γάμο του

Μετά τη δήλωση του αθλητή του στίβου που παραδέχτηκε τον χωρισμό τους κι η παραδοχή ότι ο χωρισμός της δεν είχε να κάνει με τη νέα συμμετοχή της αθλήτριας στο Survivor All Star, ήρθε η ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Μέσω insta story της, η πρώην παίκτρια του Survivor ευχαρίστησε εκείνους που της έστειλαν μηνύματα κι ανέφερε ότι στην παρούσα περίοδο προέχει η ψυχική της υγεία καθώς και των δικών της προσώπων και προσπαθεί να προστατεύσει την προσωπική της ζωή.

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ποια είναι η παίκτρια που ξέσπασε σε κλάματα;

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου. Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια», ήταν τα λόγια της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τον χωρισμό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top