Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ποια είναι η παίκτρια που ξέσπασε σε κλάματα;

Η «Μαχήτρια» του Survivor κάνει «χαμό» στο Twitter

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι μία νέα προσθήκη στο φετινό Survivor και αποτελεί ήδη μία πολυσυζητημένη παίκτρια στα social media. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 9/3 η παίκτρια κατέρρευσε για την επίθεση που δέχεται από τους συμπαίκτες της κι έστειλε μήνυμα στους γονείς της.

Survivor: Όλοι Εναντίον Μυριέλλας Και Μυριέλλα Εναντίον Όλων

σταυρουλα χρυσαειδη survivor

«Έχω απομακρυνθεί λίγο από όλους και κρατώ μια ουδέτερη στάση. Εννοείται πως θα με πειράξει αν φύγω, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να τα διαχειρίζομαι. Έχω περάσει και πιο δύσκολα στη ζωή. Πήγα να χάσω και τον πατέρα μου κι έχω μάθει να διαχειρίζομαι κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι περήφανος, γιατί έχουν δει την αγωνιστικότητά μου. Δε θέλω να νιώθουν ότι κάποιος προσπαθεί να μειώσει το παιδί τους. Αυτό με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί η επίθεση που έχω δεχτεί αλλά ότι θα το δούνε οι γονείς μου» είπε με δάκρυα στα μάτια η Σταυρούλα και πρόσθεσε: «Έχω αντέξει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου. Εμένα ας με χτυπήσουν, όσο θέλουν. Δεν μπορώ να δείχνω ότι δεν είμαι καλά, γιατί δεν είναι εδώ οι άνθρωποί μου. Βλέπουν μία επίθεση προς το πρόσωπό μου συνέχεια. Το μήνυμα που θέλω να τους δώσω είναι ότι είμαι καλά και ξέρουν πόσο σκληρό καρύδι είμαι».

 

 

 

 

 

Ποια είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή:

  • Η Σταυρούλα είναι 26 ετών

  • Έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία και είναι γυμνάστρια 
  • Το 2019 κατέβηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ (αγώνισμα με φυσικά εμπόδια και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49
  • Το 2021 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο έτρεξε στα 5χλμ., που διεξήχθη παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος της αγώνας πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.
  • Τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον επίσης αθλητή Παναγιώτη Τριβιζά. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top