Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για τη θλίψη που νιώθει μετά τη γέννηση της κόρης

«Μου συνέβη αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι»

Για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι μετά τον ερχομό της κόρης της μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της

Η παρουσιάστρια και Infuencer αποφάσισε να μιλήσει για τις πρώτες δύσκολες μέρες που πέρασε στο σπίτι με το μωρό, ύστερα από αρκετά μηνύματα που έλαβε από εγκυμονούσες αλλά και νέες μαμάδες σχετικά με τις «Baby Blues» μέρες που βίωσε γυρνώντας από το μαιευτήριο

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε  στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα. Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της στον Ουγγαρέζο

«Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top