Μαίρη Συνατσάκη: Η φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της στον Ουγγαρέζο

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή Ελένη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το πρωί της Δευτέρας η Μαίρη Συνατσάκη κι ο Ίαν Στρατής. Η παρουσιάστρια και influencer έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη! - «Ο Ίαν συγκινήθηκε περισσότερο»

Το χαρμόσυνο γεγονός σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη κι οι συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έστειλε τις πιο θερμές της ευχές στο ζευγάρι.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γνωρίζεται με τη Μαίρη Συνατσάκη εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή του MAD

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γνωρίζεται με τη Μαίρη Συνατσάκη εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή του MAD

«Η καλή μου η φίλη η Μαίρη... γεννήσαμε. Σήμερα το πρωί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με καισαρική. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη κι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που θα είναι κι η νονά του παιδιού. Μου έστειλε και φωτογραφία που προφανώς δεν μπορώ να σας τη δείξω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη. Μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία. Είναι αγκαλιά κι οι τρεις για να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον. Η Μαίρη πηγαίνει όπως την πάει η ζωή, δεν είχε ποτέ το άγχος. Τώρα από τη στιγμή που ήρθε, με τον Ίαν είναι ήρεμη κι ευτυχισμένη…», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του μωρού!

H Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στο κοριτσάκι της Μαίρης Συνατσάκη

H Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στο κοριτσάκι της Μαίρης Συνατσάκη

«Να τους ζήσει! Με το καλό, να είναι ευτυχισμένοι, υγιέστατοι και χαρούμενοι και οι τρεις τους», είπε από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top