Πάολα: Δε θα παρατήσω τίποτα για τον έρωτα, θα τα παρατήσω για το χωριό μου

«Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω»

Πάολα: Οι δηλώσεις της στο Happy Day

Φέτος, η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος ενώνουν τις φωνές τους και υπόσχονται όμορφες βραδιές γεμάτες μουσική. Με αφορμή αυτό το γεγονός η τραγουδίστρια δήλωσε πως ποτέ δεν είχε κακή συνεργασία.

«Δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμένα κακή συνεργασία κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στη συνέχεια ανέφερε πως τα ρούχα που έχει φορέσει κατά καιρούς στην πίστα δεν της κάνουν πλέον.

Η Πάολα επί σκηνής/ φωτογραφία NDP

Η Πάολα επί σκηνής/ φωτογραφία NDP

«Παλιά ντυνόμουν πολύ εκκεντρικά. Τώρα νομίζω είμαι πιο ήσυχη. Μεγαλώνοντας έρχεται και ο κορεσμός, τα απομυθοποιείς κιόλας. Δε μου κάνουν πια τα ρούχα από παλαιότερες εμφανίσεις. Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω. Υπάρχουν τα ρούχα μου, αλλά δεν μου κάνουν. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω γυμναστεί».

Πάολα: Η εκρηκτική εμφάνιση επί σκηνής με την κόρη της, Παολίνα

Αρκετές φορές έχουμε δει την κόρη της, Παολίνα, να την επισκέπτεται στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται. Άραγε, πώς είναι ως μαμά και τι συμβουλές της δίνει; «Είμαι φουλ παραδοσιακή μαμά. Λέω συνεχώς στην κόρη μου να είναι έξυπνη και να προσέχει τον εαυτό της».

Η Πάολα με τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη

Η Πάολα με τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη

Πάολα: Τι είπε για τον νέο της σύντροφο, Λάζαρο Βαφειάδη

Πάολα - Λάζαρος Βαφειάδης: Απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο ησυχαστήριό τους

«Είμαι ερωτευμένη»: Η σπάνια εξομολόγηση της Πάολα για τον σύντροφό της


Η Πάολα είναι καλά και στην προσωπική της ζωή, μιας και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Λάζαρου Βαφειάδη.  Η τραγουδίστρια δήλωσε πως δε θα παρατούσε τίποτα για έναν έρωτα, αλλά θα το έκανε για να πάει πίσω στο χωριό της. «Δε θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου, όπου είναι αυτό. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα εκεί θα ξαναγυρίσω. Θα κάνω ό,τι είναι να κάνω και θα γυρίσω εκεί από όπου δεν έχω φύγει ποτέ μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top