Ο Μάριος Βασιλείου μας τραγουδά... so this is Christmas!

Ακούστε τη διασκευή του τραγουδιού από τον δημοσιογράφο του ΡΙΚ

Ο Μάριος Βασιλείου είναι δημοσιογράφος και παραγωγός στο ΡΙΚ της Κύπρου αλλά και καλλλιτέχνης. Αυτοδημιούργητος,. βέβαια, και η μεγάλη αγάπη του για τη μουσική τον οδήγησε σε ένα «θαύμα». 

Αυτός είναι ο καταλληλότερος όρος, για να αποδώσει κανείς στο νέο του χριστουγεννιάτικο video clip, την επιμέλεια του οποίου ανέλαβε εξ' ολοκλήρου ο ίδιος. Από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την εκτέλεσή της. Ο Μάριος Βασιλείου ήθελε να αποφύγει την πεπατημένη, γι' αυτό και αποφάσισε να επινοήσει μόνος του, τους ήρωες της ιστορίας του. Πρόκειται για τους «μπλε γάτους», την «ομοιότυπη» οικογένειά του, όπως την αποκαλεί. 

«Ερμήνευσα το τραγούδι, έκανα την ενορχήστρωση, έπαιξα όλα τα όργανα με μέσα τεχνολογίας music workstation. Έκανα την ηχογράφηση, την κινηματογράφηση με δική μου επαγγελματική κάμερα, την οποία χρησιμοποίησα πολλές φορές για σημαντικές εργασίες και με τη χρήση του chroma key και ως ζωγράφος και σκιτσογράφος, δημιούργησα τον χαρακτήρα του μπλε γάτου και της οικογένειάς του με προσωπικό copyright. Τους έδωσα φωνή από τη δική μου φωνή αλλοιωμένη τεχνικά, τους έδωσα κίνηση κι έκανα όλα τα μοντάζ ήχου και εικόνας συν το φωτισμό», σχολίασε, περιγράφοντας τη διαδικασία που ακολούθησε, για να φτάσει σε αυτό το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτη φορά παρουσιάζεται μια τόσο ολοκληρωμένη δουλειά που να απαιτεί πολλούς συντελεστές, από μόνο έναν άνθρωπο/ Αποδεικνύει περίτρανα τι μπορεί να καταφέρει κάποιος αν εχει λατρεία και μεράκι για τη δουλειά του.

Κι αν όλα τα παραπάνω σας κέντρισαν το ενδιαφέρον να γνωρίσετε καλύτερα τον υπερταλαντούχο Μάριο Βασιλείου, ορίστε μερικές πληροφορίες για εκείνον:

  • Είναι πολλά χρόνια μέλος της Ένωσης Συνθετών Λονδίνου PRS
  • Έχει γράψει τραγούδια και μουσική για ταινίες
  • Έχει τιμηθεί με την Α' Ευρωπαϊκή Διάκριση Ζωντανής Ηχογράφησης κι Ερμηνείας Ορθοδόξων Ακολουθιών
  • Υπήρξε τραγουδιστής για πολλά χρόνια
  • Εργάζεται ως παραγωγός και παρουσιαστής στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ)
  • Είναι μελετητής - ερευνητής της ελληνικής γλώσσας 25 χρόνια

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top