Το star.gr στο MadWalk – Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις, οι καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και το απρόοπτο

Βίντεο του star.gr από τη λαμπερή βραδιά των MadWalk 2022 

To Madwalk 2022 έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do με τις λαμπερές εμφανίσεις, τα 20 εντυπωσιακά acts με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες και τα φαντασμαγορικά catwalks να κλέβουν την παράσταση.

MadWalk 2022: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στο act Αργυρού - Ρουβά!

Οι σχεδιαστές που συμμετείχαν φέτος ήταν: Atelier Loukia, Celia Kritharioti, Dante, Lena Katsanidou, Maison Faliakos, Nadia Rapti, Parthenis, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos Brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, answear.gr, Jack & Jones, MOUTAKI, Pandora, Pink Woman, Rich Girl Boudoir.

Στη σκηνή θα τραγούδησαν οι: Alcatrash, Danae Livieratou, Dat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα, Μαρία Μπεκατώρου, Τάνια Μπρεάζου Special Acts: Κωνσταντίνος Αργυρός, ΤΑΜΤΑ ενώ το grand finale έκανε η Άννα Βίσση.

Madwalk 2022: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Από νωρίς το απόγευμα σχεδιαστές, συμμετέχοντες αλλά και καλεσμένοι ξεκίνησαν να φτάνουν στον χώρο. 

Το star.gr ήταν εκεί εξασφαλίζοντας βίντεο και φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά! Το red carpet τα είχε όλα! Η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία παρουσίασε και τη βραδιά, έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

MadWalk Μαριέττα Χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte: Μαζί στη σκηνή του MadWalk

Ένα από τα ζευγάρια που πόζαραν στο κόκκινο χαλί κλέβοντας τις εντυπώσεις ήταν η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte. Οι δυο τους μάλιστα πραγματοποίησαν και ένα κοινό act!

Πήγε να τον δει; Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte μαζί στο MadWalk 2022!

Βίντεο από το act του Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού

MadWalk: Η Μαρία Μπεκατώρου τραγούδησε Τζένη Βάνου και έκανε πασαρέλα η Έλενα Χριστοπούλου

Μια ακόμη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία τραγούδησε το «Διπλός γλυκός καημός της Τζένης Βάνου» για το act του οίκου Lena Katsanidou. Εκεί, είδαμε να κάνουν πασαρέλα οι: Έλενα Χριστοπούλου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Mαρία Μπεκατώρου - Έλενα Χριστοπούλου

Βάλια Χατζηθεοδώρου MadWalk

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Το δικό της ηχηρό μήνυμα έστειλε η Ελεονώρα Μελέτη στη σκηνή του Madwalk 2022 κατά της βίας των γυναικών, πετώντας το παλτό της!

Η Ελεονώρα Μελέτη πάνω στη σκηνή του MadWalk 

MadWalk 2022: Όσα δήλωσαν στις κάμερες οι πρωταγωνιστές της βραδιάς

H Έλλη Κοκκίνου σε μία πολύ λαμπερή εμφάνιση τραγούδησε την Κοσμοθεωρία!

MadWalk 2022 Έλλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου - Φωτογραφία από Instagram Θέμη Γεωργαντά 

MadWalk 2022: Ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλαν φωτιά στη σκηνή

Λίγο πριν πέσει η αυλαία, o Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλαν φωτιά στη σκηνή της διοργάνωσης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Μαριέττα Χρουσαλά να εμφανίζονται στο πλευρό τους χορεύοντας.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Σάκης Ρουβάς / Φωτογραφία: star.gr

MadWalk: Αγνώριστη η Καλομοίρα ως άλλη Μέριλιν Μονρόε - Το απρόοπτο πριν το act

Μεταξύ των act που είδαμε επί σκηνής ήταν και αυτό της Καλομοίρας, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει σόου στην πασαρέλα της Celia Kritharioti.

Ωστόσο, υπήρξε ένα απρόοπτο, αφού μόλις την προλόγισε η καλή της φίλη και κουμπάρα Μαριέττα Χρουσαλά για να ανέβει στο stage, υπήρξε μία μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να εμφανιστεί η τραγουδίστρια στη σκηνή και να ξεκινήσει το act. 

Χριστίνα Μπόμπα: Με παραμυθένια δημιουργία στο ΜadWalk 2022

MadWalk 2022: Grand finale με Άννα Βίσση 

Το grand finale της βραδιάς άνηκε δικαιωματικά στην απόλυτη Ελληνίδα star, Άννα Βίσση, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για το μεγάλο φινάλε και με την εμφάνισή της έφερε πανικό.

Η Άννα Βίσση με art director την κόρη της, Σοφία Καρβέλα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με την εικόνα της να μας θυμίζει γιατί η Άννα Βίσση θα είναι για πάντα top!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top