Συγκινήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη: «Μη με ρωτάς τώρα τέτοια»

Τα λόγια για τον σύζυγό της που έχει πεθάνει

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε την πρώτη έκθεση χαλιών στο Ζάππειο.

Η επιχειρηματίας – παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της μιλώντας για τον άνθρωπό της που αυτή τη φορά δεν ήταν στο πλευρό της.

Μοιραράκη: «Το κενό της απουσίας του συζύγου μου δεν αναπληρώνεται»

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον αείμνηστο σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, στα Ματογιάννια της Μυκόνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον αείμνηστο σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, στα Ματογιάννια της Μυκόνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαι πολύ συγκινημένη απόψε, που είναι κοντά μου πολλοί φίλοι. Φίλοι καρδιάς. Συγκινήθηκα με τον Αντώνη Ρέμο, ήταν πολύ δικός μας άνθρωπος με τον άντρα μου. Με συγκίνησε που ήρθε εδώ απόψε να με στηρίξει με την παρουσία του. Με συγκίνησε γιατί ένιωσα ότι βλέπω τον Γιάννη. Τον αγαπούσαμε τόσο πολύ. Ήμασταν πολύ συνδεδεμένοι με τον Αντώνη, το τραγούδι του γάμου μας είναι δικό του».

Στη συνέχεια, τη ρώτησαν αν την έχει «επισκεφθεί» ποτέ ο σύντροφός της στον ύπνο της από τότε που «έφυγε» από τη ζωή. «Μη με ρωτά τώρα τέτοια», αρκέστηκε να πει η Δέσποινα Μοιραράκη.

Σαπουντζάκη, Παγώνη, Κοκλώνης, Μεταξά στο εορταστικό του «Cash or Trash»

Η οικοδέσποινα του Cash or Trash αναφέρθηκε και στο εορταστικό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 22 Δεκεμβρίου στο Star.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top