Project Uncut: Κυκλοφόρησε το νέο τους τραγούδι, Lonely

Το female duet της electronic pop σκηνής επιστρέφει

Project Uncut: Κυκλοφόρησε το νέο τους τραγούδι, Lonely

Το female duet της electronic pop σκηνής επιστρέφει. Οι Project Uncut κηρύσσουν το τέλος της απομόνωσης τους με το Lonely.

Ένα τραγούδι για όλους εκείνους που βρήκαν τη δύναμη να φύγουν από ένα τοξικό παρελθόν και να συνεχίσουν στο μέλλον με αισιοδοξία, να αγκαλιάσουν νέα μονοπάτια και να χαράξουν την πορεία που οι ίδιοι ορίζουν.

Μια downtempo παραγωγή με έντονα electronic στοιχεία και ένας ήχος αρκετά εξελιγμένος, σε μουσική και στίχους των Project Uncut.

Οι Project UnCut δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017 και είναι ένα ντουέτο επηρεασμένο από την Pop και την Trip Hop σκηνή. Η Άννα Στεφάνου (Singer/Songwriter) και η Κατερίνα Λιάκη (Keys/Songwriter) υπογράφουν σε μουσική και στίχους όλα τα κομμάτια τους από το 2017. Το πρώτο EP τους με τίτλο "Kaleidoscope" συνδέει το κάθε κομμάτι με ένα διαφορετικό χρώμα και όλα μαζί συνθέτουν ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων, σχημάτων και ήχων. Ακολουθεί το “Flower Book”, ένα EP λουλουδιών και αισθήσεων.

Τον Ιανουάριο του 2021 οι Project Uncut συνεργάζονται με τον Stiko στο remix του κομματιού "Mura Kami" μέσα από το EP "Flower Book" του electronic pop duo. Λίγους μήνες μετά την όμορφη συνεργασία τους, συναντιούνται ξανά και μαζί δημιουργούν ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Exhale". Το 2022 κυκλοφορούν το τελευταίο κομμάτι από την εποχή των μαραμένων λουλούδι κ το "Lonely”, μια downtempo παραγωγή με έντονα electronic στοιχεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top