Kirstie Alley: Πέθανε η διάσημη ηθοποιός στα 71 της χρόνια

Μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Kirstie Alley

Η διάσημη, βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, Kirstie Alley, πέθανε σε ηλικία 71 ετών μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Τα παιδιά της, ο 30χρονος γιος της William “True” Stevenson και η 28χρονη κόρη της Lillie Price Stevenson, εξέδωσαν ανακοίνωση στους λογαριασμούς της μητέρας τους στα social media, λέγοντας ότι: «Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο που μόλις πρόσφατα είχε ανακαλύψει».

Μόνο η οικογένειά της γνώριζε για την ασθένεια της Kirstie Alley

Μόνο η οικογένειά της γνώριζε για την ασθένεια της Kirstie Alley /Φωτογραφία AP Images//Evan Agostini

«Ήταν περιτριγυρισμένη από τη στενή της οικογένεια και πάλεψε με μεγάλη δύναμη, αφήνοντάς μας με τη βεβαιότητα ότι η χαρά της ζωής δεν τελειώνει ποτέ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Είμαστε ευγνώμονες στην εκπληκτική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών του Moffitt Cancer Center για τη φροντίδα τους», συμπληρώνει στη συνέχεια.

Το 1995 η Kirstie Alley απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Το 1995 η Kirstie Alley απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ /Φωτογραφία AP Images/Damian Dovarganes

Ποια ήταν η Kirstie Alley

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό παίζοντας τον ρόλο της «Rebecca Howe» στην κωμική σειρά του NBC, Cheers από το 1987 έως 1993, ρόλος για τον οποίο βραβεύτηκε με Emmy και Χρυσή Σφαίρα το 1991.

Η Kirstie Alley με τον Ted Danson στις Χρυσές Σφαίρες το 1991

Η Kirstie Alley με τον Ted Danson στις Χρυσές Σφαίρες το 1991 /Φωτογραφία AP Images/Doug Pizac

Συνέχισε πρωταγωνιστώντας σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικά σόου μεταξύ των οποίων τα Drop Dead Gorgeous, Veronica’s Closet, It Takes Two και φυσικά τη σειρά ταινιών Κοίτα ποιος μιλάει.

Σε μια φάση αυτοσαρκασμού για το κιλά που έπαιρνε κι έχανε, το 2005 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Fat Actress (Χοντρή ηθοποιός).

Ο στενός φίλος της και συμπρωταγωνιστής της στο Κοίτα ποιος μιλάει, John Travolta, ήταν από τους πρώτους που αποχαιρέτησαν την αγαπημένη ηθοποιό. «Με την Kirstie είχα μία από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις της ζωής μου», έγραψε ο 68χρονος σταρ στο Instagram. «Σε αγαπώ Kirstie. Ξέρω ότι θα ειδωθούμε ξανά».

Πριν από λίγα χρόνια η ηθοποιός συμμετείχει στο αμερικανικό Dancing with the Stars

Πριν από λίγα χρόνια η ηθοποιός συμμετείχει στο αμερικανικό Dancing with the Stars /Φωτογραφία AP Images//Evan Agostini

Απέκτησε δύο παιδιά με τον Parker Stevenson, με τον οποίο έμεινε παντρεμένη από το 1983 έως το 1997. Είχε κάνει άλλον ένα γάμο με τον Bob Alley που διήρκεσε από το 1970 έως το 1977.

Θα έκλεινε τα 72 της τον επόμενο μήνα. «Ήταν εμβληματική στην οθόνη κι ακόμα πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά» έγραψαν τα παιδιά της. «Το κέφι και το πάθος της μητέρας μας για τη ζωή, τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα πολλά ζώα της, για να μην αναφέρουμε την αέναη χαρά της για δημιουργία, ήταν απαράμιλλα και μας αφήνουν έμπνευση να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο όπως ακριβώς έκανε κι εκείνη».

Η ανακοίνωση της οικογένειάς της στο Twitter
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top