Μάριος Καπότσης: Τη δεύτερη φορά που έδωσα δαχτυλίδι στην Κόνι έφαγα μία…

Τι είπε στην κάμερα του Breakfast@Star

Ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε ότι του αρέσει να δημιουργεί τραγούδια, μίλησε για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά, ενώ είπε ότι έχει δεχθεί και πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για να συμμετάσχει στο J2US.

«Δεν έχει αλλάξει η ζωή, αλλά πιστεύω ότι αν έρθει ένα παιδί κάποια στιγμή αλλάζει. Προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε, στο μέλλον. Ήρθαν όλοι οι φίλοι μας. Ήταν ουσιαστικά ένα μεγάλο πάρτι. Δυο γάμους κάναμε. Έναν στην εκκλησία κι έναν πιο αμερικάνικο που ήθελε η Κωνσταντίνα. Της είχα δώσει ένα δαχτυλίδι για αρραβώνα ένα χρόνο πριν την πρόταση γάμου... πιο παραδοσιακά. Τη δεύτερη φορά που της έδωσα δαχτυλίδι, της βγήκε αυθόρμητα κι έφαγα μια… Δεν θέλω να το θυμάμαι αυτό», είπε ο Ολυμπιονίκης στην εκπομπή Breakfast@Star.

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή Breakfast@star

Για τον πεθερό του, Λευτέρη Πανταζή, είπε ότι είναι φίλος του δεν τον θεωρεί σαν πεθερό. «Περνάμε πολλές ώρες μαζί και πραγματικά χαίρομαι πολύ που τον έχω στη ζωή μου!».

Στο τέλος ο ίδιος μίλησε για το τραγούδι που έχει γράψει στον Κωνσταντίνο Παντελίδη με τίτλο «Καψούρα» και την πρόταση που είχε δεχθεί ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US.

Μάριος Καπότσης - Κόνι Μεταξά

Μάριος Καπότσης - Κόνι Μεταξά / NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top