Αντώνης Λουδάρος: «Στα 12 μου ξαφνικά χάνω το σπίτι μου»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του ηθοποιού

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντώνη Λουδάρου στο After Dark/ βίντεο Πρωινό Μας

Αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους ηθοποιούς. Κατά καιρούς τον έχουμε απολαύσει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στην τηλεόραση, το θέατρο, αλλά και τον κινηματογράφο.

Η ζωή του Αντώνη Λουδάρου δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, αφού τα παιδικά του χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, μιας και όταν ήταν 12 ετών «έχασε» τη μητέρα του.

Λουδάρος: Ήταν Γυμνός Στη Σκηνή & Γιαγιά Έβγαλε Κυάλια

«Στα 12 μου, κάτι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας μου και «φεύγει». Εκεί αρχίζει η δική μου περιπέτεια… ξαφνικά χάνω το σπίτι μου. Όλα τα παιδιά έχουν φτιάξει λίγο ή πολύ τη ζωή τους και μένω εγώ με έναν μπαμπά που μου λέει: «Αντώνη δεν ξέρω πώς να σε μεγαλώσω, γιατί μέχρι τώρα το έκανε η μάνα σου. Δεν είμαι σε θέση να μείνουμε μαζί». Εγώ τότε το έζησα σαν απόρριψη αυτό», είπε αρχικά στο After Dark.

Αντώνης Λουδάρος

 

Αντώνης Λουδάρος: Ο έρωτας στη ζωή του, τα παιδικά του χρόνια και το J2US

«Πήγα στο σπίτι της αδελφής μου που με καλοδέχτηκε, έμεινα ένα χρόνο και καταλάβαιναν ότι δεν ήμουν καλά, είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου και έρχεται η αδελφή της μητέρας μου και μου λέει: «Αντώνη έλα αν θες να μείνεις σε εμάς, θα έχεις δικό σου δωμάτιο και θα σε αγαπάω σαν να είμαι η μάνα σου». Έμεινα εκεί μέχρι τα 23, πολλή αγάπη, πραγματικά μου φέρθηκαν σαν να είμαι παιδί τους. Την έλεγα μαμά», πρόσθεσε ο Αντώνης Λουδάρος.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω φάει τούρτα από τα σκουπίδια!»

Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, όπως ήταν αναμενόμενο, η σχέση με τον μπαμπά του πέρασε κρίση. «Με τον μπαμπά μου οι σχέσεις μας ήταν τυπικά σωστές. «Φεύγοντας» είπε στην αδελφή μου: «Τον Αντώνη τον αδίκησα πολύ». Τον συγχώρησα γιατί την αλήθεια του έλεγε ότι δεν ήξερε τι να με κάνει. Απλώς δεν ήθελε να ζήσει τη δυσκολία», συμπλήρωσε ο ίδιος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top