Αντώνης Λουδάρος: Ο έρωτας στη ζωή του, τα παιδικά του χρόνια και το J2US

Ο ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του στο star.gr

Ο Αντώνης Λουδάρος αποτελεί αγαπημένο ηθοποιό και μετράει δεκάδες επιτυχίες. Φέτος τον βλέπουμε σε έναν διαφορετικό ρόλο μέσα από την συμμετοχή του στο «Just The 2 of Us», όπου και εκεί έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το star.gr και ο Βαγγέλης Καράλης τον συνάντησαν στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα και συγκεκριμένα, στο κατάστημα Χαλιώτης. Μπορεί οι φετινές γιορτές να είναι διαφορετικές φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Η μαγεία των Χριστουγέννων, όμως, δεν μπορεί να χαθεί, ούτε φυσικά και οι γλυκιές αναμνήσεις. 

Ο ηθοποιός θυμάται μαζί μας τις καλύτερες, αλλά και τις χειρότερες γιορτές της ζωής του. «Τα καλύτερα Χριστούγεννα ήταν σε μία μάζωξη που είχα κάνει σπίτι με φίλους. Τους είχα τραπέζι και εξελίχτηκε σε ψυχοθεραπεία, διότι τους έκανα δώρα παιδικά παραμύθια και όλοι μαζί αναπολήσαμε τα παιδικά μας χρόνια. Μου έχει τύχει, όμως, να αλλάζω χρόνο στο σπίτι μου μόνος μου και να φεύγω σαν τον τρελό στις 00.30, γιατί έπρεπε να πάω να δουλέψω σε ένα bar λάντζα. Τότε σπούδαζα στο Εθνικό θέατρο» δηλώνει. 

Αντώνης Λουδάρος - NDP

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τα παιδικά του χρόνια. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας που κατάφερε να πετύχει το όνειρό του μετά από πολλή δουλειά. Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς σε μικρή ηλικία έχασε την μητέρα του. Ωστόσο, νιώθει ευγνώμων γιατί πιστεύει ότι μέσα από τις δυσκολίες μαθαίνει ο άνθρωπος και γίνεται καλύτερος. 

«Ο πατέρας μου ήταν τορναδόρος, η μητέρα μου ασχολούταν με οικιακά και έχω άλλα έξι αδέλφια. Κάποιοι λένε πως εάν δεν είσαι στο κύκλωμα δε θα πετύχεις, νιώθω τυχερός που τα κατάφερα» εξομολογείται ο ηθοποιός.

Είπε το «ναι» στο J2US για τρεις λόγους

Δεν είναι από τους ηθοποιούς που θα σου έρχονταν πρώτοι στο μυαλό για να πάρουν μέρος σε ένα μουσικό show. Όταν, όμως, τον ακούσει κανείς να τραγουδάει αναρωτιέται γιατί δεν είχε πάει τόσο καιρό. Ο ηθοποιός, βέβαια, δεν πήγε στο J2US για να αποδείξει τις φωνητικές δυνατότητές του. Είπε το «ναι» λόγω... κορωνοϊού! 

Αντώνης Λουδάρος για J2US: «Δε χάρηκα που αποχώρησα»

«Είμαστε σε καραντίνα με κλειστά θέατρα. Πέρα από το ότι ήθελα να εργαστώ, ένιωθα την ανάγκη για λίγη διασκέδαση και έναν λόγο για να βγαίνω από το σπίτι μου. Νιώθω χαρούμενος διότι γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους στο παιχνίδι».

Αντώνης Λουδάρος - Πέννυ Μπαλτατζή

Έφτασε μία «ανάσα» από τον τελικό. Αποχώρησε από το παιχνίδι, όμως δεν κρατάει κακία στους κριτές, παρόλο που δεν έκαναν πάντα κολακευτικά σχόλια για τις εμφανίσεις του στη σκηνή. «Σε έμενα μπορεί να ήταν λίγο αυστηροί παραπάνω στη βαθμολογία .Στον Τρύφωνα Σαμαρά, όπου τον λατρεύω και τον εκτιμώ πολύ και έκανε φοβερό show, αλλά έκανε μόνο το μισό κομμάτι διαγωνιστικά. Φωνητικά δεν το έχει και η Μαρία Μπακοδήμου του έβαζε δέκα επειδή συνεργάζονται, λέω ''ρε παιδιά, τι γίνεται;'' Τηλεόραση κάνουμε δε νομίζω κανείς να κρατάει κακίες για κανέναν. Ξέρουμε ότι η τηλεόραση θέλει και λίγο ίντριγκα, με την καλή έννοια, λίγο αίμα» δηλώνει ο ηθοποιός. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή, αφού τον είχαμε δει ως συμπαρουσιαστή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Θα τολμούσε ξανά να κάνει πρωινό; «Θεωρώ ότι χρειάζεται ανανέωση αναφορικά με τη θεματολογία αλλά και με τα πρόσωπα των εκπομπών. Παραμένουν σ’ ένα πρότυπο η πολύ όμορφη και υπέροχη ξανθιά!» δηλώνει ο Αντώνης Λουδάρος. 

Ετοιμάζει δικό του σiριαλ

Ο Αντώνης Λουδάρος απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό τα τελευταία έξι χρόνια. Έφτασε η στιγμή για να κάνει comeback, και υπόσχεται να είναι δυναμικό. «Ετοιμάζω μια δική μου σειρά που θα είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση. Με μια ιδιαίτερη θεματική. Δε θα έχει μόνο Έλληνες ηθοποιούς, πρόκειται για ένα μεγάλο project, αλλά είναι ακόμη στα σπάργανα» αποκαλύπτει στο star.gr 

Προτεραιότητα έχει τώρα το θέατρο, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Βαβυλωνία», σε σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου. Ο θίασος σχεδιάζει να κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι και να ολοκληρώσει το θεατρικό αυτό ταξίδι με μία παράσταση στο Ηρώδειο.

Είναι ερωτευμένος; 

Δεν είναι το ίδιο αποκαλυπτικός, όταν η συζήτηση πηγαίνει στον έρωτα. 'Αλλωστε, έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.«Είμαι πολύ καλά. Ο έρωτας και η συντροφικότητα θέλουν πολλή δουλειά. Δεν είναι αστείο πράγμα και δε σου χαρίζονται» αναφέρει ο ηθοποιός. 

 

Κάμερα – Μοντάζ: Αmber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top