Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Αναβλήθηκε η παράστασή του

Η ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστός συνάδελφός του

Δείτε όσα είπε πρόσφατα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο Breakfast@Star

Στο νοσοκομείο βρέθηκε εκτάκτως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, έπειτα από επιπλοκές παλιότερης επέμβασης στο πόδι του, ο οποίος μπήκε και πάλι στο χειρουργείο.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Το δημόσιο μήνυμα μετά το σοβαρό τροχαίο του γιου του

Όπως αναφέρει ο συνάδελφός του, Νίκος Ορφανός, η παράσταση στην οποία συμπρωταγωνιστούν αναβάλλεται, μέχρι ο ηθοποιός να αναρρώσει και να επιστρέψει στη σκηνή.

O φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο στο κέντρο της Αθήνας

O φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο στο κέντρο της Αθήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«”Άσπρο Πάτο” αναβολή παραστάσεων: Εδώ και κάμποσες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί δεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα κρατήσεων για την παράστασή μας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος είναι ότι ο αγαπημένος μας Μιχάλης Ιατρόπουλος που ερμηνεύει μοναδικά το γυμναστή Τόμυ, εισήχθη εκτάκτως την προηγούμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο για επέμβαση στο πόδι του, κατόπιν επιπλοκών παλαιότερης επέμβασης.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη του, Μαρία

Βρίσκεται σε ανάρρωση και μόλις δυναμώσει, οι παραστάσεις μας θα συνεχιστούν κι ο Μιχάλης μας θα επιστρέψει δυνατότερος και δριμύτερος. Όσοι πρόλαβαν και μας είδαν, τον απόλαυσαν σε μια από τις ερμηνείες της ζωής του κι όλοι μας είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να τον υποδεχτούμε ξανά στη σκηνή», ανέφερε ο Νίκος Ορφανός στην ανακοίνωσή του.

Η ανάρτηση του Νίκου Ορφανού στο Facebook
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top