Η Cher για τους haters που «κράζουν» τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της

Η διάσημη σταρ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Δείτε βίντεο για τη Cher από την εκπομπή Breakfast@Star

Πριν από λίγες ημέρες, η Cher αποκάλυψε τη σχέση της με τον κατά 40 χρόνια νέο σύντροφό της, Alexander Edwards AE, με το... κράξιμο να πέφτει σύννεφο! 

Cher: O νέος της σύντροφος είναι κατά 40 χρόνια νεότερός της

Προκειμένου να υπερασπιστεί την επιλογή της, η σταρ απευθύνθηκε μία ημέρα νωρίτερα στους fans της στο Twitter, γράφοντας πως: «Στα χαρτιά μοιάζει περίεργο ακόμα και σε εμένα. O A.E. λέει πως η αγάπη δε γνωρίζει από μαθηματικά», με τα σχόλια των followers της να της δίνουν όλη τη θετική τους ενέργεια, υποστηρίζοντας την απόφασή της. 

Η Cher στα 2022 CFDA Fashion Awards στη Νέα Υόρκη στις 7 Νοεμβρίου του 2022

Η Cher στα 2022 CFDA Fashion Awards στη Νέα Υόρκη στις 7 Νοεμβρίου του 2022 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Όπως σωστά το έθεσε η Cher, πρόκειται για δύο ενήλικους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε πως φιλιούνται σαν έφηβοι, εκθειάζοντας τον αγαπημένο της για την εξυπνάδα, το χιούμορ του και την ευγένειά του.

Η ανάρτηση της Cher στο Twitter συζητήθηκε που πολύ!

Η ημίγυμνη φωτογραφία του συντρόφου της στο κρεβάτι, πυροδότησε ακόμα περισσότερα αρνητικά σχόλια για τη μεταξύ τους διαφορά ηλικίας.

Η ζωή της Cher γίνεται ταινία με πολλές αποκαλύψεις και μουσική

Το ζευγάρι γνωρίστηκε, όπως επιβεβαίωσε κι η ίδια η Cher, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο, με την τραγουδίστρια κι ηθοποιό να είναι ενθουσιασμένη για το νέο κεφάλαιο στην ερωτική της ζωή. «Είναι 36 στο κάτω κάτω, εκείνος με κυνήγησε μέχρι που βρεθήκαμε στη μέση. Είναι ο σταθερός και εγώ η ευπτόητη. Αγαπιόμαστε. Κυρίες μου, μην τα παρατάτε», δήλωσε η 76χρονη σταρ, προσθέτοντας πως: «Κανείς από τους δυο μας δεν ήθελε να παρατείνει το ταξίδι στο Παρίσι και μετά το Παρίσι ήταν μαγεία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top