Απόστολος Γκλέτσος: Χώρισε από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Ήταν σχεδόν έναν χρόνο μαζί!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Πρωινό μας

Ο Απόστολος Γκλέτσος κι η Ιζαμπέλα Αρβανίτη, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας, δεν είναι πια μαζί.

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την κόρη και τη σύντροφό του στο θέατρο

Το ζευγάρι που είχε γνωριστεί το καλοκαίρι του 2021 μέσω κοινής παρές, αν και κρατούσε χαμηλούς τόνους στη σχέση του, κατέληξε στον χωρισμό. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, το οριστικό τέλος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, με την τελευταία δημόσια εμφάνιση τους να γίνεται τον Ιούλιο στο θέατρο Λαμπέτη

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την κόρη του Βαλίσια και την Ιζαμπέλα Αρβανίτη στο θέατρο

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την κόρη του Βαλίσια και την Ιζαμπέλα Αρβανίτη στο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο ηθοποιός κι η επιχειρηματίας δεν έδιναν τροφή για σχόλια στα media σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Μάλιστα, την Τρίτη ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Εμείς στο Οpen. Ο ίδιος τόνισε: «Είμαι σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, όπως όλοι οι Έλληνες αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Λίγο παραπάνω άλλοι πολεμάνε. Η ζωή πάντα έχει καμπύλες… Η πιο δύσκολη καμπύλη της ζωής μου αφορούσε στην υγεία μου κι έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ σημαντικό. Έγινα πατέρας και λίγους μήνες μετά είχα το πρόβλημα με την καρδιά. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βεβαίως και φοβήθηκα τον θάνατο».

Απόστολος Γκλέτσος & Ιζαμπέλα Αρβανίτη σε θεατρική παράσταση τον Νοέμβριο του 2021

Απόστολος Γκλέτσος & Ιζαμπέλα Αρβανίτη σε θεατρική παράσταση τον Νοέμβριο του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε πώς σχολιάζει δήλωση του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος είχε αναφέρει πως δε θα συνεργαζόταν με ηθοποιό που δεν έχει βγάλει δραματική σχολή, απάντησε: «Πάρα πολύ μεγάλα ταλέντα σε όλα τα πλάτη και μήκη της τέχνης μας έχουν δείξει πως είναι ιδιοφυίες. Ο Χατζηχρήστος για παράδειγμα δεν είχε πάει σε σχολή».

Απόστολος Γκλέτσος: Με τη σύντροφό του βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Τέλος εξήγησε: «Δε θα έκανα με τίποτα την αυτοβιογραφία μου. Ποτέ! Ό,τι κοροϊδεύουμε θα κάνουμε; Στο σπίτι μου δεν υπάρχει ούτε φωτογραφία. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μη θέλουν να τους εμπλέξω μέσα στη ζωή μου. Αυτό που κάνουν μερικοί μπορώ να τρελαθώ. Τι λέτε ρε; Είστε σοβαροί; Τι είναι αυτά; Αυτά θεωρώ ότι είναι ξεφτίλα μεγάλη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top