Ιωάννα Τούνη: Οι ενοχλήσεις που έχει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της!

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Η αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχτούν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους έχει άρχισει για την Ιωάννα Τούνη και τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ιωάννα Τούνη: Μας δίνει μία γεύση από το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Η γνωστή influencer διανύει τον 7ο μήνα της κύησης και όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται με το διαδικτυακό της κοινό στιγμές από την καθημερινότητά της ως εγκυμονούσα.

Το βράδυ της Δευτέρας (21/11) η επιχειρηματίας αποκάλυψε στους followers της τις ενοχλήσεις που έχει στην πλάτη. Μάλιστα στο βίντεο που μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram τη βλέπουμε να μιλάει για τους πόνους που νιώθει, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη.

Ιωάννα Τούνη: «Με κοιλιά δεν παντρεύομαι, με τίποτα!»

«Έχω μόλις γυρίσει σπίτι και πονάει φουλ η πλάτη και η μέση μου. Έχω ξαπλώσει στο χαλί για να ισιώσω γιατί δεν έχω πουθενά αλλού πραγματικά. Τα μαξιλάρια του καναπέ έχουν βγει από τη θέση τους γιατί έχω κάνει βιολογικό καθαρισμό και έτσι είναι το μισό σπίτι γιατί είναι όλα βρεγμένα σχεδόν. Είναι όλα καλυμμένα με νάιλον. Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω σήμερα. Πονάω πολύ. Ταλαιπωρήστε και άλλο, αντέχω», ακούγεται να λέει στο σχετικό απόσπασμα. 

Οι ενοχλήσεις της Ιωάννας Τούνη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top