Ιωάννα Τούνη: Έκανε on camera ένεση στην κοιλία της για τη θρομβοφιλία

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Βίντεο με την Ιωάννα Τούνη να κάνει ένεση για τη θρομβοφιλία

Σε λίγο καιρό η Ιωάννα Τούνη θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τούνη - Αλεξάνδρου: Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους

Η γνωστή Influencer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αντιμετώπισε διάφορες δυσκολίες, ενώ πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στο θέμα που αντιμετωπίζει με τη θρομβοφιλία.

Ιωάννα Τούνη: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της  

 

Ο γιατρός της άλλαξε την αγωγή και αντί για χάπια πλέον καλείται να κάνει καθημερινά ενέσεις. «Εν τω μεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», είχε πει η εγκυμονούσα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (13/11), ανέβασε ένα βίντεο στα InstaStories δείχνοντας πως κάνει μόνη της τις ενέσεις στην κοιλιά, μιας και τις προηγούμενες ημέρες είχε ζητήσει τη βοήθεια του φαρμακοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top