Θρήνος για πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Δείτε διάφορες οικογενειακές φωτογραφίες της Σοφίας Λεοντίτση

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Σοφία Λεοντίτση, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας.

Σοφία Λεοντίτση- Τόλης Χριστοφοράκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

 

 

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής (06/11), η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Γέννησε η Σοφία Λεοντίτση - Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση στο Instagram:

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά.. την ήμερα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομα σου.. Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, είδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται.. άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά.

Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί απ ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστώ.. Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγου. Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής άρχοντας και αρσενικός, που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου.. εις το επανιδείν», ήταν το τρυφερό μήνυμα, με το οποίο θέλησε να αποχαιρετήσει τον μπαμπά της.

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top