«Έχω κάνει νήματα και botox», παραδέχεται η Αφροδίτη Γραμμέλη

«Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά», είπε η τηλεκριτικός

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Πρωινό μας

Για τις ανασφάλειες των γυναικών σε σχέση με την ηλικία και την ομορφιά τους μιλούσαν στο Πρωινό μας, όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη αποφάσισε να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση.

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Λύγισε» μιλώντας για το διαζύγιό της

Με αφορμή τις δηλώσεις επώνυμων Ελληνίδων στην εκπομπή Mega Stories, η γνωστή τηλεκριτικός παραδέχτηκε πως έχει κάνει μπότοξ και νήματα στο πρόσωπό της. «Μη βγάζουμε τους εαυτούς μας απ’ έξω. Κι εγώ είμαι μια γυναίκα που δε θεωρούμαι bimbo, βγάζω πιο πολύ την προσωπικότητά μου, αλλά έχω πάρα πολλές ανασφάλειες. Kι επειδή τα κορίτσια που μας βλέπουν πρέπει να ξέρουν και την αλήθεια μας, έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου, έχω φροντίσει τα φρύδια μου… Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά», ανέφερε. 

Ελένη Μενεγάκη για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Την κόβω την κουβέντα, δε θέλω!»

«Όλο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη διάθεσή μου, έχει να κάνει και με δική μου ανασφάλεια κι είναι ωραίο να το παραδέχεσαι και αυτό. Ναι, έχω ανασφάλειες, καμιά φορά κοιτάζω κι εγώ στον καθρέφτη κι αναρωτιέμαι», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στις έκπληκτες Φαίη Σκορδά κι Έλενα Χριστοπούλου.

Οι selfies δε λείπουν από το προφίλ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Instagram

Οι selfies δε λείπουν από το προφίλ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Instagram

Tι είναι τα νήματα προσώπου;

Τα νήματα προσώπου αποτελούν μια από τις νεότερες τάσεις στην αισθητική δερματολογία και πλαστική χειρουργική. Στην ουσία πρόκειται για τα ράμματα που χρησιμοποιούνται χρόνια τώρα σε χειρουργικές επεμβάσεις της καρδιάς και των αγγείων και το υλικό κατασκευής τους ονομάζεται πολυδιοξανόνη. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι πως σταδιακά απορροφώνται πλήρως και στη θέση τους ο οργανισμός χτίζει κολλαγόνο κι ινώδη ιστό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top