Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: «Ζω χωρίς κινητό τα τελευταία 8 χρόνια»

«Για μένα δεν ήταν κάτι δύσκολο» εξηγεί

Όσα είπε πρόσφατα η Σάννυ Χατζηαργύρη στην εκπομπή Πρωινό Μας

Η Σάννυ Χατζηαργύρη ή αλλιώς η «Λίλα» της σειράς «Singles» μίλησε στη νέα της συνέντευξη για την επιλογή της να μην έχει κινητό.

λιλα singles

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η Λίλα από τους "Singles" αποκαλύπτει - «Ζω χωρίς κινητό τα τελευταία 8 χρόνια»

Σάννυ Χατζηαργύρη: Τα παιδιά, ο σύζυγός της και η επιστροφή στην υποκριτική

«Ο κόσμος νομίζει πολλές φορές- κι εγώ μέσα- ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα γιατί φοβόμαστε. Η αλήθεια είναι όμως το ακριβώς αντίθετο. Πριν από 8 χρόνια αποφάσισα να ακολουθήσω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σφαιρικά και είσαι ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για την κινητή τηλεφωνία. Έτσι αποφάσισα να αφήσω το κινητό. Τότε δεν είχαμε εθιστεί, οπότε για μένα δεν ήταν κάτι δύσκολο» είπε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη για τη ζωή χωρίς κινητό τηλέφωνο και εξήγησε πως χρησιμοποιεί το σταθερό για να επικοινωνεί.

Εντελώς διαφορετική η Σάννυ Χατζηαργύρη

Εντελώς διαφορετική η Σάννυ Χατζηαργύρη πολλά χρόνια μετά τον ρόλο της «Λίλας»

«Είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα χωρίς κινητό. Κατ’ αρχάς να εξηγήσω γιατί πολλοί τρελαίνονται που το ακούν, ότι έχω σταθερό τηλέφωνο και αν δεν είμαι εκεί για να το σηκώσω, υπάρχει τηλεφωνητής έτσι ώστε όλοι μπορούν να μου αφήσουν μήνυμα και να τους πάρω πίσω» είπε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και για τα social media, έχω υπολογιστή, δεν ζω στη σπηλιά. Απλά με αυτόν τον τρόπο εσύ αποφασίζεις πότε θα πας στον υπολογιστή, δεν έχεις πάνω σου συνέχεια το κινητό να σου κάνει διάσπαση προσοχής και πολλά άλλα που σιγά σιγά ο κόσμος έχει αρχίσει να διαισθάνεται ότι συμβαίνουν», πρόσθεσε η ηθοποιός στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top