Σπύρος Στεφανουδάκης: Τα φτωχικά χρόνια, το όνειρο της ιατρικής και η μόδα

Ο γνωστός σχεδιαστής φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show»

Ο Σπύρος Στεφανουδάκης βρέθηκε καλεσμένος χθες βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Ο διακεκριμένος σχεδιαστής μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μόδα, την κομμωτική που τον οδήγησε στο Λονδίνο, καθώς και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά του. 

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η αγάπη του για τη μόδα προέκυψε μετά και πως αρχικά ήθελε να γίνει γιατρός «Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα ασχοληθώ με τη μόδα. Άλλα ήταν τα όνειρά μου όταν ήμουν παιδί. Γιατρός ήθελα να γίνω… ».

Για την ενασχόλησή του με την κομμωτική δήλωσε «Στα 30 μου αποφάσισα να πάω στο Λονδίνο για να εξελιχθώ επαγγελματικά στην κομμωτική… Όταν επέστρεψα βρήκα τυχαία στον Πόρο μια παλιά ραπτομηχανή της μαμάς μου και πήρα ένα σεντόνι και άρχισα να κάνω πειράματα. Μια φίλη μου πρότεινε να δηλώσω συμμετοχή στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας… Με πήραν στην Εβδομάδα Μόδας για νέους σχεδιαστές… Έγιναν όλα από το πουθενά», ενώ στη συνέχεια τόνισε,  «Δε γίνεται τίποτα χωρίς κόπο. Στο ατελιέ μου είμαι εργάτης. Δεν υπήρξα ποτέ αφεντικό».

Ο Σπύρος Σπανουδάκης στο «The 2Night Show»

Πάλεψε σκληρά και δούλευε παράλληλα με τις σπουδές του. Έτσι κατάφερε να τελειώσει τη σχολή. 

«Έχω περάσει φτωχικά χρόνια όπως τόσος κόσμος. Δε βρήκα τίποτα έτοιμο. Ακόμα και στη σχολή πέρασα πολλές δυσκολίες. Στον δεύτερο χρόνο η μητέρα μου μού είπε πως δεν αντέχει οικονομικά. Άρχισα να δουλεύω και πλήρωνα τα πάντα εκτός από το ενοίκιο που πλήρωναν οι γονείς μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω αλλιώς τη σχολή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Στεφανουδάκης. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top