Οικονομάκου: «Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει»

Οι σκέψεις για τρίτο παιδί και η συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μιλώντας για τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τη μητρότητα αλλά και τη φιλία και τη συνεργασία της με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει η συνθήκη, προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε. Τα παιδιά είμαι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο κουλ, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά... Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε για τρίτο παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι' αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις απολαβές της από το instagram η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Υπάρχουν κάποιοι που το δουλεύουν σωστά και το χρησιμοποιούν στο πλαίσιο του μάρκετινγκ», λέγοντας πως «κάποια πολύ μεγάλα ονόματα μπορεί και να παίρνουν μεγάλα ποσά, αν έχουν μεγάλη επιδραστικότητα, ώστε να τα δίνουν τα ποσά αυτά κάποιες εταιρείες».

Σχετικά με την εγκυμοσύνη της φίλης και συνεργάτιδάς της, Μαίρης Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε: «Είναι πολύ καλά, είναι πολύ χαρούμενη, το ήθελε πολύ, το περιμένει πως και πως. Είναι ευτυχισμένη. Δεν έχει πει το φύλο. Εγώ το γνωρίζω οπότε θα πει η ίδια όταν θέλει να το ανακοινώσει. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Δε θα το βαφτίσω εγώ, νομίζω θα το βαφτίσει η Ντορέττα. Πάει τιμής ένεκεν. Εγώ είμαι πιο πρόσφατη φίλη. Η εταιρεία μας πάει πολύ καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top