Βασίλης Μπισμπίκης: Τα λόγια αγάπης για τον γιο του, τον... άγγελό του!

Το υπονοούμενο της Ναταλίας Γερμανού για τη Δέσποινα Βανδή

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βασίλη Μπισμπίκη

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς Αυτή η νύχτα μένει στον Alpha, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται όπου μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη ζωή και την καριέρα του

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Έφυγαν χέρι - χέρι από το Ηρώδειο

Σχετικά με τον ρόλο του στην πολυαναμενόμενη σειρά, ανέφερε: «Είναι πολύ ωραία αυτή η εποχή, γιατί φεύγω από το σπίτι μου στα Εξάρχεια και μπαίνω σε αυτό το μαγαζί που έχει φτιαχτεί κι είναι τρέλα, λες και μπαίνω σε μια χρονότρυπα. Μπροστά είναι ήρωες με πάθη και ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις που συγκρούονται ανθρώπινα. Ο "Στρατής" είναι ένας άνθρωπος της νύχτας και ό,τι κι αν κάνει ο Δήμαρχος Στάνκογλου, δε θα φύγει από το μαγαζί. Αγαπάει αυτή τη δουλειά». 

Ο Βασιλης Μπισμπίκης είναι ο «Στρατής» στο Αυτή η νύχτα μένει

Ο Βασιλης Μπισμπίκης είναι ο «Στρατής» στο Αυτή η νύχτα μένει

«Εγώ θυμάμαι άλλα πράγματα από εκείνη την εποχή. Τον Παναθηναϊκό με τον Σαραβάκο και τον Ζάετς, αυτοκίνητα και το στιλ της εποχής. Εγώ έχω εξοικείωση με τη νύχτα, γιατί έχω δουλέψει νύχτα. Εγώ γοητεύομαι από τη νύχτα, μου αρέσει αλλά είναι κι επικίνδυνη. Κι αυτό είναι στο κομμάτι της γοητείας» είπε για τον ρόλο του με την παρουσιάστρια να τον ρωτάει: «Την αγάπησες όμως τη νύχτα και σε αγάπησε κι αυτή. Νομίζω ότι είσαι ένα παιδί που σου φέρθηκε ωραία η νύχτα. Έστω και με τις σκληρές της στιγμές. Εντάξει, βλέπω ότι χαμογελάς… Η νύχτα έχει τα σκοτάδια της αλλά έχει και τις γλύκες της». Αφού ο ηθοποιός χαμογέλασε με αμηχανία με το σχόλιο, πρόσθεσε: «Εγώ γοητεύομαι από τη νύχτα, μου αρέσει». 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μας συστήνει τους γονείς του

Λίγο πριν είχε μιλήσει και για τον μοναχογιό του, τον Μιχάλη του: «Αυτές είναι αξίες που προσπαθώ να κληροδοτήσω στον γιο μου. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η οικογένεια. Του έχω λατρεία του γιου μου, του έχω αδυναμία... είναι ο άγγελός μου. Τον λατρεύω τον Μιχάλη. Δεν είμαι καθόλου αυστηρός», εξομολογήθηκε σχεδόν συγκινημένος.

Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη, Παναγιώτα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βασίλη Μπισμπίκη

Στο τέλος της συζήτησης, όταν η Ναταλία ανέφερε τον λόγο που δεν τον ρώτησε για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ο ηθοποιός ήταν λακωνικός, σχολιάζοντας: «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά». Τότε η παρουσιάστρια, απλά έστειλε τα χαιρετίσματά της: «Δώσε φιλιά στη φιλενάδα μας!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top