Ερωτευμένη η Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αποκτήσει παιδί

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ακόμα ότι η σκέψη του να αποκτήσει κάποια στιγμή ένα παιδί, δεν έχει φύγει από το μυαλό της.

«Κάτι υπάρχει στη ζωή μου. Κακά τα ψέματα, και τα οικονομικά να μην είναι τόσο καλά, και με τη δουλειά λίγο να έχεις θέμα, όταν το γκομενικό πάει καλά, τη φωτίζει τη ζωή. Είναι σαν φωτοβολταϊκό το γκομενικό. Σου δίνει ενέργεια. Εγώ είμαι σε περίοδο φωτοβολταϊκού» είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη στον Άρη Καβατζίκη για την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Κατερίνα Ζαρίφη

Όσο για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά απάντησε: «Στη ζωή μου έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ. Σίγουρα θα έκανα κάτι αν ερχόταν ένα παιδί. Ακόμα και τώρα. Έχω κουράγια για παιδί. Το θέμα “παιδί” δεν το αντιμετώπισα ποτέ μέχρι σήμερα.

Δόξα τω Θεώ ποτέ δεν ήρθα στην τραγική θέση να πρέπει να σταματήσω μια κύηση, δεν είχα ποτέ εγκυμοσύνη. Τώρα εννοείται ότι θα κράταγα και μόνη μου ένα παιδί και θα πήγαινα με την καρδιά μου και θα είχα και τα κουράγια και τις δυνάμεις να το μεγαλώσω και μόνη μου, χωρίς να έχω σύντροφο.

Κατερίνα Ζαρίφη: Ποζάρει με αθλητικό μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Αυτή η σκέψη δεν έχει φύγει από τη ζωή μου. Ο νόμος μας επιτρέπει μέχρι τα 54 να κάνουμε παιδί, μέχρι τότε δε θα φύγει αυτό, Νομίζω θα γινόμουν μαμά αγκαλιάς, θα υιοθετούσα ένα παιδάκι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top