Άντζελα Γκερέκου: «Γελοιότητες ότι θα υιοθετήσω παιδί»

«Μάλλον θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας»

Οι δηλώσεις της Άντζελας Γκερέκου για την υιοθεσία παιδιού/ βίντεο Happy Day

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Άντζελα Γκερέκου να υιοθετεί ένα παιδάκι.

Άντζελα Γκερέκου: Αυτό είναι το μυστικό της για να διατηρείται νέα

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης και ξεκαθάρισε τη θέση της δίχως να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Άντζελα Γκερέκου: Η σπάνια φωτογραφία με μαγιό στα 63 της

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης

«Δε θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες που γράφουν για μένα, ότι θα υιοθετήσω παιδί. Συγγνώμη που το λέω γελοιότητες, αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια… Αυτό εννοώ. Είναι ένα ευλογημένο θέμα αυτό της υιοθεσίας, αλλά σχετικά με τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites. Tα διαχειρίζομαι ψύχραιμα αυτά», είπε αρχικά.

Άντζελα Γκερέκου

«Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη διαδικασία να βγάλουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα, που καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια και δημιουργούν ιστορίες. Μάλλον θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Δεν πειράζει, ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή όλο αυτό», πρόσθεσε η Άντζελα Γκερέκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top