Χρονοπούλου: Δε δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο, θα ήμουν άσχημη

Η ενόχληση της Χρηστίδου για την απάντηση της ηθοποιού 

«Φαίνεται θα ήμουν πάρα πολύ άσχημη, δεν με ενόχλησε ποτέ κανείς εμένα. Είχα μόνο μία εμπειρία παρενόχλησης κι αυτή εκτός θεάτρου» δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega. Η απάντηση προκάλεσε πάντως την αντίδραση της  παρουσιάστριας, μετά την προβολή του Video, που άφησε να εννοηθεί με τη σειρά της ότι δεν της άρεσε αυτή η απάντηση, με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετές καταγγελίες από ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση.      

Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπήρξα 20 χρόνια παράλυτη, το πολέμησα τα τελευταία 2»

Η ηθοποιός της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε πάντως και για τη φιλία και τους ανθρώπους που γνώρισε.   
«Στο χρηματιστήριο της ζωής ποντάρισα στην καλύτερη μετοχή, στη φιλία. Έβαλα όλη μου τη ζωή εκεί και είμαι τυχερή που είμαι κουκουλωμένη από φίλους» ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου. 

Ξετρελαμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: Η έκπληξη που της έκανε η βαφτιστήρα της Ada

Εντύπωση προκάλεσε και η δήλωση της ηθοποιού ότι ενώ βαριόταν το θέατρο, ο κινηματογράφος τής λείπει πολύ.  «Μία – δύο φορές μου πρότειναν για δύο σαχλές μυθοπλασίες στην τηλεόραση, ήταν άνοστα πράγματα. Είπα 14 εμβληματικές φράσεις στον Τσαφούλια, στο “Έτερος εγώ” και αισθάνθηκα ευτυχισμένη» είπε για τις προτάσεις που της έγιναν. 

Μαίρη Χρονοπούλου για τον Κώστα Καζάκο: Όλοι έχουν φύγει, έμεινα ολομόναχη

Σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της και το τροχαίο ατύχημα που την καθήλωσε για αρκετά χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε:  «Έζησα τραγικές ιστορίες με την υγεία μου. 20 χρόνια παράλυτη, παχύσαρκη. Ένα τέρας. Με τον φυσικοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα».  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top