Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του: Πονάει, είναι δύσκολο

Ο Κώστας Καζάκος πέθανε σε ηλικία 87 ετών

Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Ο ηθοποιός προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα της απώλειας του αγαπημένου του πατέρα.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ο μεγάλος γιος του Κώστα Καζάκου, που απέκτησε με την Τζένη Καρέζη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ο μεγάλος γιος του Κώστα Καζάκου, που απέκτησε με την Τζένη Καρέζη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Κώστας Καζάκος «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες σε ηλικία 87 ετών, εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων.

Κώστας Καζάκος: Σε κλίμα απόλυτης συγκίνησης η αποχαιρετιστήρια τελετή

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού κάθισε απέναντι από την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για τον πρώτο καιρό χωρίς τον πατέρα του.

Ο Κώστας Καζάκος πέθαν ε σε ηλικία 87 ετών

«Ο,τιδήποτε μπορεί να σου απασχολήσει το μυαλό σε μία άλλη κατεύθυνση βοηθάει. Είναι μέσα στη ζωή αυτά τα πράγματα. Είχε ακόμα μπροστά του αρκετά χρόνια. Μακάρι να φτάσουμε κι εμείς εκεί όπου έφτασε… 87! Μακάρι. Στενοχωριέμαι γιατί είχε ακόμα.. Μέχρι τελευταία στιγμή ήθελε να πάει στο θέατρο να παίξει. Πέρασε από το μυαλό μου ότι τώρα δεν έχω κάπου να απευθυνθώ. Έτσι είναι η ζωή. Όταν δε διαταράσσεται η φυσική σειρά είναι όλα καλά. Πονάει το πράγμα, είναι δύσκολο», είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top