«Χαζομπαμπάς» ο Μιχάλης Ζαμπίδης: «Οι δίδυμες μου χαμογελάνε και λιώνω»

«Έκοψα εγώ και τους δύο ομφάλιους λώρους», είπε ο Iron Mike

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, καθώς τον Μάιο υποδέχτηκε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες του. Η καθημερινότητά του από εκείνη την ημέρα έχει αλλάξει και απόλυτη προτεραιότητά του είναι οι μικρούλες.

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες

Τι θα απαντούσε όμως στις μικρούλες του, αν κάποια μέρα πήγαιναν και του έλεγαν πως θέλουν να ασχοληθούν με το Kick boxing;
«Αν οι κόρες μου έρχονταν και μου έλεγαν πως θέλουν να γίνουν αθλήτριες του Kick boxing, με μεγάλη χαρά. Δεν θα ήθελα βέβαια, να τις δω να χτυπιούνται, αλλά ό,τι τις κάνει ευτυχισμένες», ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

 

 

Ζαμπίδης για τη σύντροφό του: «Mου βγάζει καλές πλευρές του εαυτού μου»

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σύντροφό του, τη Μαρία,  και φυσικά την πατρότητα. «Η Μαρία γέννησε τα δίδυμα και μετά από μια εβδομάδα περίπου, επανήλθε στα κιλά της. Ήμουν μέσα στον τοκετό, το βίωσα σαν αγώνα. Χαίρομαι που ήμουν εκεί. Έκοψα εγώ και τους δύο ομφάλιους λώρους. Μου χαμογελάνε συνέχεια. Μου αρέσει όταν τις ξυπνάω να φάνε και περιμένω να δω την πρώτη τους αντίδραση, όταν δουν ότι θα φάνε. Μου χαμογελάνε και λιώνω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top