Δημητροπούλου για την κόρη της: Ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα μάτια

«Σε αυτή τη φάση δε σκέφτομαι για δεύτερο παιδί»

Μπορεί να έχει υποδυθεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στο θέατρο, αλλά και την τηλεόραση, αλλά ο σπουδαιότερος για εκείνη είναι αυτός της μαμάς.

Η Ευγενία Δημητροπούλου απολαμβάνει τη μητρότητα, καθώς από τη στιγμή που υιοθέτησε την κόρη της, Εύα, από τη Σιέρα Λεόνε η ζωή της απέκτησε άλλο νόημα.

Ευγενία Δημητροπούλου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για την κόρη της, Εύα

 

Η ταλαντούχα ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γλυκάνισος» θέλει να περνά ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, γι’ αυτό και αποφάσισε να απέχει από το θέατρο.

Ευγενία Δημητροπούλου: Πρώτα γενέθλια αγκαλιά με την κορούλα της

«Ήθελα να είμαι με το παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της. Δε θέλω να της το στερήσω, ούτε να το στερηθώ εγώ. Είναι χρόνος, είναι το δέσιμο. Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου. Το πάω μέρα μέρα (τη μητρότητα), έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά και διλήμματα αν κάνω το σωστό. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη που στο τέλος της μέρας λέω θα προσπαθήσω να κάνω όσα λιγότερα λάθη αλλά δε γίνεται», είπε αρχικά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

«Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μου έχει διδάξει η ζωή μέχρι στιγμής είναι να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός, δεν είμαι πάντα γλυκιά! Θα φωνάξω και εγώ. Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια. Είναι καινούργιο αυτό. Σε αυτή τη φάση δε σκέφτομαι για δεύτερο παιδί», πρόσθεσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top