Εξιτήριο για την Άννα Μπεζάν - «Λύγισε» μιλώντας για τη νεογέννητη κόρη της

Στο πλευρό της ο σύντροφός της Δημήτρης Παππάς

Βίντεο από το Breakfast@Star

Το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου η Άννα Μπεζάν, που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Αυτό που νιώθουμε ως γονείς είναι ό,τι πιο κοντά στον Θεό. Χριστίνα Παππά τζούνιορ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να δημιουργείς δική σου οικογένεια και άμα δεν το βιώσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Τις πρώτες ημέρες θα έχουμε τη γιαγιά, Χριστίνα Παππά, στο σπίτι», είπε συγκινημένη η Άννα Μπεζάν, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μπεζάν - Παππάς: Εξιτήριο από το μαιευτήριο - Δίπλα τους η Χριστίνα Παππά

Μπεζάν - Παππάς: Εξιτήριο από το μαιευτήριο - Δίπλα τους η Χριστίνα Παππά
 

Μπεζάν - Παππάς: Εξιτήριο από το μαιευτήριο - Δίπλα τους η Χριστίνα Παππά

«Δεν επιτρεπόταν να είμαι μέσα στον τοκετό γιατί ήταν καισαρική τομή αλλά έχουμε δύο μαχήτριες εδώ πέρα. Η αγάπη μου τα πήγε τέλεια. Η συγκίνηση… φαίνεται. Είναι ό,τι πιο πολύτιμο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Εννοείται θα αλλάξω πάνες. Στην Άννα μοιάζει», είπε με τη σειρά του Δημήτρης Παππάς.

μπεζάν

Στις κάμερες μίλησε και η μητέρα του Δημήτρη,  Χριστίνα Παππά. Η συγκινημένη γιαγιά είπε: «Είναι υπέροχα τα συναισθήματα από μαμά που έγινα γιαγιά. Χαρά, συγκίνηση, ευτυχία και είναι τα ωραιότερα συναισθήματα του κόσμου. Θα έχει το όνομά μου. Όπως και να το έλεγαν δε θα με ενδιέφερε. Με ενδιαφέρει να είναι γερό και τυχερό. Η πρώτη συνάντηση με την εγγονή είναι απίστευτο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top