Snik: Έκανε unfollow την Παπαγεωργίου μετά τη συνέντευξη για τον χωρισμό

Οι δηλώσεις του μοντέλου για τη σχέση τους μάλλον δυσαρέστησαν τον τράπερ

SNIK Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είχαν χωρίσει σαν… Σουηδοί και η σχέση τους ήταν εξαιρετική ακόμα και μετά τον χωρισμό.

Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της on camera σε ερώτηση αν θα ξαναπαντρευτεί

Μετά ήρθε η πρόσφατη νέα συνέντευξη της Ηλιάνας στην οποία αναφέρθηκε στη νέα της σχέση με τον Γιάννη Καραβασάνη αλλά και τον δεσμό με τον τράπερ. Τότε ήρθε και το unfollow του Snik στο μοντέλο.

ηλιάνα παπαγεωργίου

Μάλλον οι δηλώσεις της Ηλιάνας δεν άρεσαν ιδιαίτερα στον Snik. Tο unfollow του στην πρώην σύντροφό του το εντόπισε πρώτος ένας follower της διαδικτυακής περσόνας Soula Glamorous, η οποία έσπευσε με τη σειρά της να το αναδημοσιεύσει στο προφίλ της.

snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο με τον Γιάννη Καραβασάνη

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη σχέση της με τον Snik

snik ηλιάνα παπαγεωργίου

«Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;», τη ρώτησε αρχικά η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της το «Πρωινό μας», με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά:

«Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δε σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, δεν έχω κανένα παράπονο, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δε το γνωρίζω και δε με αφορά» και πρόσθεσε:

«Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές. Πολύ. Και δεν το καταλαβαίνω κιόλας, αλλά ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δε θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή».

Παρά το unfollow του Snik παρατηρήσαμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει να ακολουθεί τον τράπερ στο Instagram.

snik Και ηλιάνα παπαγεωργίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top