Μπόμπα: Για ψώνια με τις κόρες της, λίγο πριν τη βάφτιση, με ροζ καρότσι!

Η βάφτιση θα γίνει στη Μύκονο στις 17 Σεπτεμβρίου

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζουν τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους, που θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο.

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τις κόρες του ενώ η Χριστίνα Μπόμπα έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι βγήκε για κάποιες τελευταίες αγορές μαζί με τις μικρές δημοσιεύοντας ένα βίντεο.

Μπόμπα: Για ψώνια με τις κόρες της λίγο πριν τη βάφτιση με ροζ καρότσι!

«Βγήκαμε 3 μας για ψώνια. Πίσω στη βάση μας», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της η Χριστίνα Μπόμπα.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Οι 8 νονοί & το προσκλητήριο της βάπτισης των διδύμων

Νονοί τη μικρής Φιλίππα θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top