Κατερίνα Παπουτσάκη: Σπάνια εμφάνιση αγκαλιά με τους γονείς της στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θυμάται την εποχή που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τις σκληρές κριτικές που είχε δεχτεί τότε

Χθες στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού έλαβε χώρα η μουσική παράσταση με τον τίτλο «Θύμησες! 18 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη για το Σπιτι Του Ηθοποιού», στην οποία συμμετείχαν αρκετοί ηθοποιοί που ερμήνευσαν τραγούδια από τη συγκεκριμένη συλλογή.

Παπουτσάκη: «Έγραφαν ότι με είχε καταβάλει το φάντασμα της Βουγιουκλάκη»

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Παπουτσάκη, την οποία πήγαν και απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, και οι γονείς της και η οποία φωτογραφήθηκε μαζί τους χαμογελαστή.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οικογενειακές διακοπές στο νησί που παντρεύτηκε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει με τους γονείς της στο Ηρώδειο / Φωτογραφία NDP

Κάποιοι από τους αγαπημένους ηθοποιούς που ερμήνευσαν τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στη χθεσινή μουσική παράσταση ήταν οι: Κωνσταντίνος Καζάκος, Θάνος Καληώρας, Μαρία Κορινθίου, Νίνα Λοτσάρη, Σπύρος Μπιμπίλας, Νάντια Μπουλέ, Κατερίνα Παπουτσάκη, Χάρης Ρώμας, Φίλιππος Σοφιανός, Άννα Φόνσου κ.ά.

Hot η Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι topless πόζες στο Instagram

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δέχεται ένα τρυφερό φιλί από τον σύζυγό της / Φωτογραφία NDP

Ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά: «Αυτός ο δίσκος είναι για μένα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, για την οποία δεν έχω παρά θερμές ευχαριστίες για όλους αυτούς που συνέλαβαν την ιδέα και την πραγματοποίησαν. Οι λόγοι πολλοί… Πρώτον γιατί θαυμάζω και αγαπώ ιδιαίτερα τους ηθοποιούς. Δεύτερον γιατί οι περισσότεροι στο βάθος κρύβουν έναν καλό τραγουδιστή… Και τρίτον γιατί ο σκοπός είναι ιερός!»

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο μετά τον θάνατο του αξέχαστου συνθέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top