Ντ.Ιγροπούλου: Απέκτησε δίδυμα αγοράκια έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση

Το μοντέλο και ο σύζυγός της προσπαθούν 3 χρόνια να γίνουν γονείς

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Νταϊάνα Ιγροπούλου, αφού έπειτα από τρία χρόνια προσπαθειών κατάφερε να γίνει μαμά για πρώτη φορά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Ramez (@diana_ramez)

Το μοντέλο, το οποίο το 2007 πήρε τον διεθνή τίτλο Queen of Universe, έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο Μις Γιανγκ, πριν από έναν μήνα έφερε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η 31χρονη μητέρα τα τελευταία χρόνια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Βιέννη και Λονδίνο. Εκεί το 2013 γνώρισε τον σύντροφό της, Ramez, έναν Ιρανοσουηδό χρηματιστή και επιχειρηματία.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά η απόκτηση των παιδιών τους δεν ήταν εύκολη υπόθεση όπως έγραψε η ίδια στο Instagram.
«Θέλησα να απέχω λίγο αυτούς τους τελευταίους μήνες για να αφοσιωθώ στην εγκυμοσύνη μου. Το να φτάσω μέχρι εδώ ήταν μεγάλη πρόκληση. Μετά από πολλά “ταξίδια” σε μαιευτικές κλινικές, εξετάσεις, χειρουργείο και έναν κύκλο εξωσωματικής, επιτέλους πήρα τα αποτελέσματα για τα οποία προσεύχομασταν: Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα, τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε» είχε γράψει το μοντέλο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Ramez (@diana_ramez)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του τα αγοράκια David και John και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Ramez (@diana_ramez)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top