Δαρμουσλή: Η επική ατάκα του γιου της όταν του είπε για την εγκυμοσύνη της

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα αδελφάκι για τον Άγγελο»

Πέρασαν επτά μήνες από την ημέρα που η Μάρα Δαρμουσλή κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Μάρα Δαρμουσλή: «Περάσαμε κορωνοϊό με τον μικρό, πριν σαραντίσουμε»

Το πρώην μοντέλο προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα. Η γλυκιά μαμά μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! αποκαλύπτοντας πώς είναι να ζει ξανά τη μητρότητα, αλλά και την ατάκα του 17χρονου γιου της, Άγγελου, όταν της είπε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.

Μάρα Δαρμουσλή: Δείτε τη να γυμνάζεται μαζί με τον έξι μηνών γιο της

 

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα αδελφάκι για τον Άγγελο, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να προκύψει τώρα. Ήθελα οικογένεια και ήθελα να μεγαλώσει ο Άγγελος μέσα σε μια οικογένεια. Όταν του το ανακοίνωσα, του ήρθε λίγο ξαφνικό μιας και η οικογένεια μεγάλωσε κατά πολύ και με τον σύντροφο μου και με το μωρό. Και ξέρεις ποια ήταν η απάντηση του γιου μου; «Δεν περιμένεις να σου κάνω ένα εγγονάκι;». Έκανα το λάθος να του δίνω να διαβάζει πολύ Αρκά όταν ήταν μικρός και πήρε το χιούμορ του μάλλον. Πάντως όταν παλαιότερα μου έλεγε «πότε θα μου κάνεις έαν αδελφό», εγώ του πήρα σκύλο!», είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Μάρα Δαρμουσλή: Η τρυφερή φωτογραφία του πατέρα της με τον μπέμπη

Όπως σημείωσε η ίδια ο ερχομός του δεύτερου παιδιού για εκείνη ήταν ένα restart. «Με τον Άγγελο έχω κενά μνήμης, όχι γιατί τα έχω ξεχάσει αλλά γιατί δεν τα είχα ζήσει. Στα 23 μου, όταν έκανα τον Άγγελο, ζούσα τη φρενίτιδα της μέσης Ελληνίδας μάνας, συζύγου και εργαζόμενης. Με το που γέννησα έπρεπε μετά από τρεις εβδομάδες να επιστρέψω στη δουλειά γιατί είχα συμβόλαια που έτρεχαν στο εξωτερικό. Ήταν η εποχή που είχα αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνή brands – με την Carita συνεργαζόμουν 8 συνεχόμενα χρόνια, το ίδιο με τη L’ Oreal. Πλέον το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Είμαι μια full time μαμά που ασχολείται 25 ώρες το 24ωρο με τον μικρό».

«Ο Άγγελος είναι σε μια ηλικία που ανάλογα με τις δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις του επιλέγει που θα μείνει τα βράδια, σε εμάς ή στον πατέρα του. Το σχολείο του είναι κοντά σε μένα, οπότε εδώ είναι η έδρα του. Το καλοκαίρι μένει περισσότερο στον πατέρα του, επειδή ασχολείται με το ίδιο άθλημα και εκείνος, ώστε να προπονούνται μαζί στο Muay Thai», υπογράμμισε η Μάρα Δαρμουσλή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top