«Ο Δάνης Κατρανίδης έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας»

«Δε θέλει να μιλάμε γι' αυτό»

Ο Χρήστος Φωτίδης βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός  μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την καριέρα του αλλά και τον καλό του φίλο Δάνη Κατρανίδη.

Δάνης Κατρανίδης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν σε κρίσιμη κατάσταση

Χρήστος Φωτίδης

Χρήστος Φωτίδης/φωτογραφία NDP

Δάνης Κατρανίδης: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

«Ηθελα από παιδί να γίνω ηθοποιός. Στη σχολή Ηλεκτρονικών που πήγα, διευθυντής ήταν ο αδελφός του κονφερασιέ και στιχουργού, Όμηρου Αθηναίου -τον έλεγαν Αναγνωστόπουλο- και κάθε χρόνο ανέβαζε μια παράσταση στη Σχολή, του άρεσαν τα καλλιτεχνικά. Ήρθε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης και συγγραφέας Γρηγόρης Κωνσταντής Μασσαλάς και μας βοήθησε και ανεβάσαμε στο θέατρο «Βρετάνια» τον «Παπαφλέσσα» -εγώ έπαιξα τον πρωταγωνιστικό ρόλο- στο ρεπό από τις παραστάσεις του θεάτρου καθώς εκεί έπαιζε ο Μίμης Φωτόπουλος τον «Δον Καμίλο» κι είχε ουρές. Από τον Γρηγόρη Κωνσταντή Μασσαλά γνώρισα για πρώτη φορά τη μαγεία του θεάτρου. Την επόμενη χρονιά που ανεβάσαμε τον «Καλό Στρατιώτη Σβέιν», ήρθε ο Δάνης Κατρανίδης για να μας σκηνοθετήσει. Με το που με είδε να παίζω, μου είπε: «Εσύ πρέπει να γίνεις ηθοποιός. Έχεις ταλέντο». Έτσι κι έκανα και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Πήγα για ένα χρόνο στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» και μετά τελείωσα τον «Περίακοτ» του Βασίλη Ρίτσου».

Ο Δάνης Κατρανίδης το 2012 με την πρώην σύζυγό του, Μίρκα Παπακωνσταντίνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Δάνης Κατρανίδης το 2012 με την πρώην σύζυγό του, Μίρκα Παπακωνσταντίνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Φωτίδης στη συνέχεια μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο καλός του φίλος, Δάνης Κατρανίδης.
«Φυσικά, αν και δεν παίξαμε μαζί. Έχω δει τις παραστάσεις του, τον θαυμάζω ως ηθοποιό κι ως άνθρωπο. Του μίλησα πριν ενάμιση μήνα, δε θέλω να τον πιέζω να μιλάει γιατί έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δε θέλει να μιλάμε για αυτό. Είναι πολύ αξιοπρεπής. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας κι εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top