Κώστας Κακαβάς: «Δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή»

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Κώστας Κακαβάς

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Ντόρας Κωστίδου. Η ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και η απώλειά της συγκλόνισε τον Κώστα Κακαβά.

Πέθανε η Ντόρα Κωστίδου

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα ήταν ζευγάρι στο παρελθόν και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί.

«Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ήμουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους. Η Ντόρα ήταν ένα νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο.
Όταν έμαθα για το φευγιό της Ντόρας, λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου. Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω. Πιστεύω κάπου θα ξανασμίξουμε και πάλι θα γελάσουμε δυνατά, όπως παλιά.
Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω τη Ντόρα, ούτε να της πω “καλό παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο ένιωθα και νιώθω και για το φίλο μου, Ανδρέα Μπάρκουλη. Νομίζω ότι είναι κάπου εδώ τριγύρω, θα ανοίξω την πόρτα και θα τους χαιρετήσω και τους δύο», δήλωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top