Γιώργος Γεροντιδάκης: Η καλοκαιρινή φωτογραφία με τη σύντροφό του, Άσπα

Τη νέα σεζόν ο ηθοποιός θα παίζει στον Σασμό

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης τον περασμένο χειμώνα στην Ελένη Μενεγάκη

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Μετά τις Άγριες Μέλισσες ο ηθοποιός ετοιμάζεται να «εισβάλλει» στον Σασμό.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Έχει παντρευτεί με την αγαπημένη του ο ηθοποιός;

Αυτός είναι και ο λόγος που τώρα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί που δε θέλησε να αποκαλύψει. Φυσικά, δεν είναι μόνος του, αλλά με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Γεροντιδάκη από τα γυρίσματα

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανήρτησε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απεικονίζονται μπροστά από ένα γραφικό εκκλησάκι μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του.


«Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση.
Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα, όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά», είχε πει σε  συνέντευξή του στο περιοδικό Hello.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top