«Έφυγε» στα 83 του γνωστός Αμερικανός ηθοποιός

Πρωταγωνιστούσε στη διάσημη σειρά Magnum, P.I

Roger Mosley

Ο ηθοποιός Roger Mosley, ο οποίος εμφανίστηκε σε μια σειρά από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες τις δεκαετίες του 1970, του ’80 και του ’90, αλλά ήταν περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στη σειρά Magnum P.I., πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 83 ετών, όπως ανακοίνωσε η κόρη του.

«Ο Roger Mosley, ο πατέρας μου, ο φίλος σου, ο προπονητής Mosley, ο ΤΚ από το Magnum P.I., πέθανε στη 1:17 π.μ.», έγραψε η Ch-a Mosley στο Facebook.

«Ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του καθώς εξέπνευσε. Δε θα μπορούσαμε ποτέ να θρηνήσουμε έναν τόσο καταπληκτικό άνθρωπο. Θα ΜΙΣΟΥΜΕ κάθε κλάμα στο όνομά του. Είναι καιρός να γιορτάσουμε την κληρονομιά που άφησε για όλους μας. Σ’ αγαπώ μπαμπά. Αγάπησες κι εμένα. Η καρδιά μου είναι βαριά αλλά είμαι δυνατή. Θα φροντίσω τη μαμά, την αγάπη σου σχεδόν 60 ετών. Με μεγάλωσες καλά και είναι σε καλά χέρια. Να είσαι ήσυχος», συμπλήρωσε. 

Η Ch-a Mosle δεν έκανε γνωστη την αιτία θανάτου, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top