Κελεκίδου - Κουρκούλης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Κουμπάρα του ζευγαριού η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Κουρκούλης στο Πρωινό τον περασμένο χειμώνα

13 χρόνια γάμου μετρούν η Κέλλυ Κελεκίδου κι ο Νίκος Κουρκούλης. Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Κελεκίδου: Με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους στο πάρτι γενεθλίων της

Μπορεί το ζευγάρι να γνωρίστηκε το 2004, ωστόσο την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου την πήρε πέντε χρόνια μετά, το 2009. Έτσι σαν σήμερα 14 Ιουλίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μάκης Πουνέντης, Κέλλυ Κελεκίδου, Νίκος Κουρκούλης & Ελένη Μενεγάκη στο δημαρχείο Βούλας

Μάκης Πουνέντης, Κέλλυ Κελεκίδου, Νίκος Κουρκούλης & Ελένη Μενεγάκη στο δημαρχείο Βούλας τον Ιούλιου του 2009 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Με αφορμή την επέτειο τους, η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram ποστάροντας αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο με κουμπάρα την Ελένη Μενεγάκη.

Κελεκίδου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον Kουρκούλη και τα παιδιά τους

«14 Ιούλη 2009 · Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα… Πριν από 13 χρόνια (και μου φαίνεται σαν χθες) παντρευτήκαμε αλλά η χαρά ήταν διπλή, γιατί σε έναν μήνα έφερα στη ζωή το πρώτο μας παιδί! Τον Ραφαηλ μας! Ωραίες που είναι οι αναμνήσεις… Τι ωραία που είχαμε περάσει κουμπαράκια μου @elenimenegaki @pounentism Κάθε χρόνο @kourkoulis_nikos θαμπώνομαι όλο και περισσότερο από την ομορφιά της ψυχής σου! Χρόνια μας πολλά!» έγραψε στην ανάρτησή της. 

Θυμίζουμε ότι την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Νίκο Κουρκούλη πάντρεψαν στις 14 Ιουλίου 2009 η Ελένη Μενεγάκη κι ο Μάκης Πουνέντης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top