Bradley Cooper: Η νέα του σύντροφος είναι η πρώην βοηθός των Κλίντον

Η Anna Wintour σε ρόλο... προξενήτρας

Ερωτευμένος ξανά φαίνεται πως είναι εδώ και μερικούς μήνες ο Bradley Cooper και η νέα του σύντροφος δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του θεάματος.

Mετά τον χωρισμό του από την Irina Shayk και την απόκτηση της κόρης τους, δεν είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τίποτα για τα ερωτικά του διάσημου ηθοποιού. Μέχρι τον Ιούλιο του 2022.

Η γυναίκα που έχει «κλέψει» την καρδιά του ηθοποιού φαίνεται πως είναι η πρώην σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, Huma Abedin.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Page Six, η Anna Wintour ήταν εκείνη που έκανε το… προξενιό αυτό. Όπως δήλωσε μία πηγή στο εν λόγω Μέσο, η εκδότρια της Vogue, είναι φίλη με τον Cooper και λατρεύει τη Huma Abedin.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Bradley Cooper και ο έρωτάς τους

Η Abedin είναι πρώην κορυφαία σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον και πρώην σύζυγος του βουλευτή της Νέας Υόρκης Άντονι Γουέινερ, ο οποίος είχε καταδικαστεί για μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που έστελνε σε 15χρονη το 2017. Μαζί του η Abedin έχει αποκτήσει και έναν γιο τον Jordan.

bradley cooper νέα σύντροφος

Η 46χρονη γυναίκα είχε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές όταν είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητα τα σκάνδαλα του τότε συζύγου της. Η ίδια είχε μιλήσει στο βιβλίο της Both/And: A Life in Many Worlds για τα σκάνδαλα αυτά αλλά και το πώς αυτά επηρέασαν τη δουλειά της στην καμπάνια της Κλίντον για την προεδρεία των ΗΠΑ το 2016.

Πλέον όμως, δηλώνει πως έχει μάθει «όλη την αλήθεια» για τον πρώην σύζυγό της και όπως εξήγησε, τα έχει διαχειριστεί όλα κι έχει προχωρήσει.

μπράντλει κούπερ

Όπως φαίνεται, ο 47χρονος Cooper την «πάτησε» μαζί της και οι δυο τους ζουν τον έρωτα.

Τόσο ο Cooper όσο και η Αbedin είχαν παρευρεθεί στο MET Gala 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου στη Νέα Υόρκη, αλλά επέλεξαν να μην ποζάρουν μαζί στο κόκκινο χαλί, αλλά και να μην αποκαλύψουν με κανέναν τρόπο τη σχέση τους τη λαμπερή εκείνη βραδιά.

bradley cooper νεα σύντροφος

bradley cooper νεα σύντροφος
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top