Οικονομάκου: Ξεκίνησε τις διακοπές της στη Μύκονο με την οικογένειά της

Ο σύζυγός της διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο

Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και επίσημα και αφού τακτοποίησε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έτοιμη να απολαύσει το καλοκαίρι.

Η γνωστή ηθοποιός – επιχειρηματίας μπορεί αυτό το διάστημα να έκανε μικρές αποδράσεις, σύντομα όμως επέστρεψε στην Αθήνα, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Αυτή τη φορά όμως έφτιαξε βαλίτσες και μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους, ταξίδεψαν για το αγαπημένο τους νησί, που δεν είναι άλλο από τη Μύκονο.

Ο σύζυγός της διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο και έτσι εκείνη περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα βρεθεί στα αγαπημένα της μέρη. Πλέον, το καθημερινό πρόγραμμά τους περιλαμβάνει ξέγνοιαστες βόλτες δίπλα στη θάλασσα, βουτιές, πολύ παιχνίδι και στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης.

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται πολλές από αυτές τις στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να μας δείξει, τόσο τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που περνά, όσο και τα υπέροχα καλοκαιρινά looks που επιλέγει για τις εμφανίσεις της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top