Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Όσα έγιναν στο πάρτι του γάμου τους

Η είσοδος, η τούρτα και τα τραγούδια με τον ΛεΠα και τη Φουρέιρα

Ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε μέχρι το πρωί έδωσαν στην παραλία Φαλάσαρνα η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μετά τον γάμο τους στην Κρήτη.

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Σήμερα ο γάμος τους - Το προσκλητήριο

Τους… δύο γάμους τους για την ακρίβεια, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι του Άγιου Εφραίμ και στη συνέχεια ακολούθησε μια δεύτερη τελετή σε... αμερικανικό στυλ πάνω στην παραλία. 

Κόνι Μεταξά Μάριος Καπότσης 1

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Μετά τον θρησκευτικό, έκαναν και 2ο γάμο!

Το ζευγάρι έκανε εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο του beachbar υπό τους ήχους των Red Hot Chilly Peppers και στη συνέχεια έκοψε τη γαμήλια τούρτα με το θέμα από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» να ξεσηκώνει τους καλεσμένους. 

Κόνι Μεταξά Μάριος Καπότσης 2

Το πάρτι τα είχε όλα! Τραγούδι, χορό μέχρι τελικής πτώσεως, χαρά, γλέντι και πολλή πολλή αγάπη. 

Παντρεύτηκαν Κόνι και Μάριος: Οι πρώτες φωτογραφίες & το υπέροχο νυφικό!

Στη σκηνή που είχε στηθεί δε θα μπορούσε να μην ανέβει ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια του, αλλά και η Ελένη Φουρέιρα που ήταν καλεσμένη και τραγούδησε για τους νεόνυμφους. 

Κόνι Μεταξά Μάριος Καπότσης 3

Η Κόνι Μεταξά έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δε σταμάτησε στιγμή να χορεύει με τον αγαπημένο της, ο οποίος την αγκάλιαζε και τη φιλούσε συνεχώς. 

Λευτέρης Πανταζής

Οι καλεσμένοι τα έδωσαν όλα στον χορό και στο τραγούδι και γλέντησαν με την ψυχή τους, δίνοντας τις ευχές τους στο ζευγάρι για μια ζωή γεμάτη ευτυχία, χαρά κι αγάπη ατελείωτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top