Τάκης Ζαχαράτος: «Η σάτιρα δεν είναι ίδια για όλους, είναι θέμα… πρόθεσης!»

Όσα είπε ο ταλαντούχους καλλιτέχνης στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος στο Breakfast@Star

Σε ζωντανή σύνδεση από την αγαπημένη του πόλη, τη Θεσσαλονίκη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Breakfast@Star ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δεν υπάρχει πρόσωπο της επικαιρότητας που να μην έχει... πέσει στα χεράκια του Τάκη Ζαχαράτου

Ο γνωστός μίμος και performer μίλησε με αφορμή τη sold out παράστασή του, Έλα μες την Αγκαλιά μου, που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Τάκης Ζαχαράτος: «Η σάτιρα είναι δίκοπο μαχαίρι»

«Η σάτιρα έχει όρια και τα βάζει ο καλλιτέχνης που την κάνει. Δεν είναι ίδια για όλους, είναι ο χαρακτήριας σου, ο τρόπος που έχεις μεγαλώσει, κι όπως όλα στη ζωή είναι και θέμα… πρόθεσης!», τόνισε όταν ρωτήθηκε για τα πολυσυζητημενα όρια της σάτιρας, επισημαίνοντας ότι δε θέλει ποτέ να θίξει κάποιο από τα πρόσωπα που μιμείται και να το φέρει σε δύσκολη θέση. «Το θεωρώ πολύ τιμητικό ότι προσωπικότητας που σατιρίζω έρχονται στις παραστάσεις μου» είπε, συμπληρώνοντας: «Όταν ο άλλος είναι καλά με τον εαυτό και δεν τραβάει ζόρια, δεν τον ενοχλεί τίποτα!».

Ο γνωστός performer θέλει να σκορπίσει γέλιο στο κοινό

Ο γνωστός performer θέλει να σκορπίσει γέλιο στο κοινό!

Τάκης Ζαχαράτος: Η συγκίνηση για τον πατέρα του & η προδοσία των φίλων του

Ένα από τα πιο επιτυχημένα acts στη φετινή του παράσταση είναι σίγουρα αυτό με την Αγγελική Νικολούλη και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση, όπου, όπως αποκάλυψε, το κοινό πέφτει κάτω από τα γέλια!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top