«Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη» του Ιωάννη Βασιλειάδη

Πρεμιέρα με αγαπημένους φίλους στο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης

Στο υπέροχο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο της Αργυρούπολης δόθηκε η πρεμιέρα του «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη» του Ι. Βασιλειάδη, παρωδία - κωμωδία, βασισμένο στην «Ελένη» του Ευριπίδη.

Αγαπημένοι φίλοι και πλήθος κόσμου έδωσαν το «παρών» και τίμησαν με την παρουσία τους την εξαιρετική παράσταση, δίνοντας το μεγαλύτερό τους χειροκρότημα σαν επιβράβευση μιας απολαυστικής βραδιάς.

Ο Μενέλαος - Δημήτρης Γιώτης και η Ωραία Ελένη - Βάσω Γουλιελμάκη απέδειξαν ότι η χημεία και η αμεσότητα που είχαν αναπτύξει έφεραν τα καλύτερα αποτελέσματα χαρίζοντας μας μοναδικές ερμηνείες. Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου και ο Σωτήρης Σκάντζικας είχαν το ταπεραμέντο του ρόλου τους και οι ερμηνείες τους ήταν απολαυστικές. Όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και αυτό επισφραγίστηκε από τις επευφημίες και τα μπράβο του κοινού.

παρασταση όταν ο μενελαος συνάντησε την ελένη

παρασταση όταν ο μενελαος συνάντησε την ελένη -2

παρασταση όταν ο μενελαος συνάντησε την ελένη -3

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Δήμαρχο Αργυρούπολης - Ελληνικού κύριο Γιάννη Κωνσταντάτο, τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κύριο Φώτη Ιασωνίδη, την Άριελ Κωνσταντινίδη, τον Άγγελο Παπαδημητρίου, τον Μάνο Πετούση, τον Κώστα Κιμούλη, τον Μάνο Ζαχαράκο, τη Στέλλα Παπαδημητρίου, την Τένια Μακρή, τον Φώτη Μάνταλο, τον Παύλο Βόζα, τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη, τον Σταμάτη Τσελέπη με την Έλενα Τσεφάλα, την Έλενα Βρεττού, τον Βασίλη Gutmacher, τον Ζώη Τριανταφύλλου - Σφακιανάκη, τον Γιώργο Κοντοπόδη και τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο, την Κατερίνα Δημήτρογλου, την Τζένη Οικονόμου, τον Χρήστο Πετρίδη, την Τάνια Νικολοπούλου και βέβαια την Τζωρτζίνα Παγώνη και τον Γιάννη Γιώτη.

παρασταση όταν ο μενελαος συνάντησε την ελένη -4

παρασταση όταν ο μενελαος συνάντησε την ελένη -5

παρασταση όταν ο μενελαος συνάντησε την ελένη -6

παρασαση

Μετά την παράσταση μια έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο κύριο Κωνσταντάτο όπου μια τούρτα γενεθλίων εμφανίστηκε μπροστά του από τον αντιδήμαρχο κύριο Ιασωνίδη και ένα κατάμεστο θέατρο, με την παρότρυνση του Δημήτρη Γιώτη, του ευχήθηκαν χρόνια πολλά τραγουδώντας το γενέθλιο τραγούδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top