Αγνώριστος ο Αλέξης Γεωργούλης - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα

«Τρομάξαμε» να γνωρίσουμε τον Αλέξη Γεωργούλη το πρωί της Πέμπτης, όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα

Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής ήταν καλεσμένος της παρουσιάστριας και εμφανίστηκε με βερμούδα, T- shirt και γυαλιά ηλίου κρεμασμένα στο μπλουζάκι του, ενώ είχε αφήσει και ένα μεγάλο μουστάκι!

γεωργουλης

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε γιατί έκανε αυτήν την αλλαγή στο look του εκείνος απάντησε: «Το μουστάκι είναι γιατί θα κάνω τον Super Mario», είπε αρχικά με χιούμορ ο Αλέξης Γεωργούλης και στη συνέχεια αποκάλυψε πως το νέο του look έχει γίνει με αφορμή τον νέο του ρόλο στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος που γυρίζεται στην Ελλάδα. 

«Η αποκάλυψη είναι αυτή. Το μουστάκι είναι για τον ρόλο μου στην ταινία. Το κυριότερο είναι σε μια τέτοια παραγωγή η γλώσσα. Όταν ένας ρόλος δεν είναι στη μητρική σου γλώσσα πρέπει να σκάψεις βαθιά για να βρεις το συναίσθημα που θα πεις τα λόγια σου. Στην ταινία υποδύομαι τον Πέτρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, και επεσήμανε ότι με τη Νία Βαρντάλος διατηρεί μια πολύ φιλική σχέση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top