Πρίγκιπας Κάρολος: Συνάντησε για πρώτη φορά την εγγονή του Λίλιμπετ

Στο Λονδίνο γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά της η μικρή Λίλιμπετ

Ο πρίγκιπας Κάρολος συνάντησε για πρώτη φορά μετά τη γέννησή της την εγγονή του Λίλιμπετ, κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Είδαμε πρώτη φορά την κόρη τους, Λίλιμπετ!

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε την ευκαιρία να δει τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ και να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Ο πρίγκιπας Κάρολος συνάντησε για πρώτη φορά μετά τη γέννησή της την εγγονή του Λίλιμπετ, κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Πρίγκιπας Κάρολος: Πέρασε χρόνο με τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του πρίγκιπα Καρόλου με τα εγγόνια του ήταν «πολύ συναισθηματική». Μαζί με τη σύζυγό του, Καμίλα, πέρασαν χρόνο με τη Meghan, τον πρίγκιπα Harry και τα παιδά τους.

Πρίγκιπας Harry-Markle: Η λαμπερή εμφάνιση στον Καθεδρικό Ναό του Αγ.Παύλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του πρίγκιπα Καρόλου με τα εγγόνια του ήταν «πολύ συναισθηματική» / Φωτογραφία: AP

Στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού τους, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry γιόρτασαν και τα πρώτα γενέθλια της κορούλας τους, Λίλιμπετ. Διοργάνωσαν ένα οικογενειακό πάρτι στο Frogmore Cottage, παρέα με καλούς φίλους.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Λονδίνο γιόρτασαν και τα πρώτα γενέθλια της κορούλας τους, Λίλιμπετ Φωτογραφία: AP

Πρίγκιπας Κάρολος: Οι ευχές στον πρίγκιπα Γουίλιαμ για τα γενέθλιά του!

«Ήταν καταπληκτικό για τον πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα της Κορνουάλης που τους είδαν. Ήταν υπέροχο που τους είχαν πίσω στην Μ. Βρετανία. Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είχε δει τον εγγονό του Άρτσι για αρκετό διάστημα και ήταν πολύ, πολύ, πολύ ξεχωριστό που πέρασε κάποιον χρόνο μαζί του. Δεν είχε συναντήσει ποτέ την Λίλι, την εγγονή του. Έτσι, το να τη συναντήσει ήταν πολύ συναισθηματική και υπέροχη στιγμή», ανέφερε άνθρωπος από το Clarence House.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top