Πρίγκιπας Harry-Markle: Η λαμπερή εμφάνιση στον Καθεδρικό Ναό του Αγ.Παύλου

Grande επανεμφάνιση έκανε το ζευγάρι στην Αγγλία μετά από δύο χρόνια

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle έκαναν την Πέμπτη μια διακριτική δημόσια εμφάνιση, την πρώτη στη Βρετανία, δύο χρόνια μετά τη ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια και τη φυγή τους στην Καλιφόρνια. Δεν ήταν, βέβαια, μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια στο μπαλκόνι του Παλατιού, αφού έχουν παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά οι κάμερες τους εντόπισαν πίσω από ένα παράθυρο του Μπάκιγχαμ. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επανενώθηκαν με την οικογένειά τους δημόσια για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια για την τελετή των ευχαριστιών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας.

H δεύτερη μέρα των εορτασμών στο Λονδίνο ξεκίνησε με τη Λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής o πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έφτασαν στον Ναό και τα φλας των παπαράτσι άστραψαν. Η Meghan έκανε μία σικάτη εμφάνιση, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

H δούκισσα επέλεξε ένα κομψό μονόχρωμο look σε κρεμ απόχρωση, φορώντας coat dress, το οποίο συνδύασε με καπέλο, γόβες και γάντια στην ίδια απόχρωση.

Πρίγκιπας Harry - Markle: Η λαμπερή εμφάνιση στον Καθεδρικό Ναό του Αγ.Παύλου

o πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην Αγγλία

Βέβαια, η βασίλισσα Ελισάβετ δε θα παραστεί στη λειτουργία της Παρασκευής, καθώς όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ένιωσε αδιαθεσία. 

Πριν ξεκινήσει η λειτουργία στις 11.30 π.μ. (ώρα Αγγλίας), η καμπάνα Grand Paul – η μεγαλύτερη στη χώρα – χτύπησε μεταξύ 10.50 και 10.55 π.μ. – για όγδοη φορά από τότε που αναστηλώθηκε το 2021. Στη συνέχεια, στις 12.25 έγινε δεξίωση στο Guildhall, όπου ακούστηκε ένας νέος ύμνος από την χορωδία Queen’s Music Judith.

Από σήμερα έως και τις 5 Ιουνίου η Βρετανία θα βρίσκεται σε ρυθμούς εορτασμών, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει το πλατινένιο Ιωβηλαίο της συμπληρώνοντας εβδομήντα χρόνια στον βρετανικό θρόνο.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι θα παραστεί στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο τον περασμένο Μάιο ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δηλώσει με επίσημη ανακοίνωσή της ότι κατά τη διάρκεια του Trooping The Colour μόνο τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παραβρεθούν στο μπαλκόνι του Buckingham Palace.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γνώρισε για πρώτη φορά τη συνονόματη δισέγγονή της, Λίλιμπετ

Την Πέμπτη ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πήγαν την κόρη τους Λίλιμπετ στη βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά. Ο γιος τους Άρτσι, τριών ετών, γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και γνώρισε τη βασίλισσα όταν ήταν μωρό, αλλά η Λίλιμπετ, η οποία έχει αύριο γενέθλια  και πήρε το όνομά της προς τιμήν της βασίλισσας, δεν είχε συναντήσει ποτέ την προγιαγιά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top