Ελισάβετ Μουτάφη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Η Ελισσάβετ Μουτάφη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, την οποία δεν έχει ξεπεράσει, την πρόταση γάμου από τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, ενώ εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό της.

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ελπίζω να κάνω ένα παιδάκι!» 

«Το επίθετο μου είναι Μουταφτσή και πάντα το έγραφαν όλοι λάθος και γι’ αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος μου είχε πει ότι, το επίθετο μου είναι σαν φτέρνισμα και έτσι το άλλαξα και το έκανα Μουτάφη», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφορικά με το επίθετό της η ηθοποιός.

Ελισάβετ Μουτάφη-Μάνος Νιφλής

Η Ελισάβετ Μουτάφη με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μακμπέθ» στο Εθνικό Θέατρο - Φωτογραφία ndp

Για το πώς της έκανε ο αγαπημένος της πρόταση γάμου, αποκάλυψε «Η πρόταση γάμου από τον Μάνο έγινε στα γενέθλια μου, γονάτισε και μου ζήτησε να γινώ γυναικά του. Από τη μέρα του γάμου θυμάμαι πως μπήκαμε με τους Βoney M. και τον χορό με τον πατέρα μου».

 

 

«Ράκος» η Ελισάβετ Μουτάφη στην κηδεία του πατέρα της

Τέλος εξομολογήθηκε πως δεν είναι σε θέση ακόμα να διαχειριστεί τον χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα «Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου, δεν μπορώ να την διαχειριστώ, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, νομίζω πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top